2777
2789

سلام ب همگی

وتم بزانم منطقه خومان جهیزیه چنه یا چیو چی میدن ب دختره 

تووام وسیله بسینم ارای مالگم الان ایوشم هر چشته بسینم ک کور باید بسینه یا چشته نسینم ک اصلا مهم نباشه

الان مه خوم وتم یخچال،تی وی،لباس شویی،مبل و فرش بسینم ...وله بعضی ایوشن نه گیوتیش  چشت میاره باخودش 

الان هر کی با رسم منطقه خودش چی جهیزیه میدن ب دختره ؟؟؟

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کرد نیستم ولی چون کردارو دوس دارم اومدم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
کرمانشاه جهاز میدن ایلام نمیدن

میدن ولی نمیدونم چی میدن الان این شهرستان با اون یکی فرق میکنه

الان اون چیزایی ک من میخام بخرم داماد باید بخره

الان خواستگاری رفتی؟ بذار طرفت پیدا شه اون بنده خدا با یه امیدی میخاد بیاد جهاز بچینه باید خودش انتخاب کنه. شما پس انداز کن طلایی چیزی بخر اون موقع با عروس خانوم برو خرید

بستگی داره...

به رسم و رسوم

ایلام فامیل ما دختر جهیزیه نمیدن 

ولی ما خانواده مادری جهیزیه میدن و کورد ایلام هستن

و کرمانشاه رسم نداشتن جهیزیه بدن ولی دخترهایی دیدم جهیزیه کامل دادن 

ولی من که با آداب و رسوم کورد آشنا هستم میدونم کورد رسم جهیزیه ندارن....

هر کجا باشی حداقل خودت هم چهارتیکه وسیله درشت بخر کاری ب رسم و رسوم نداشته باش وسیله ۴تیکه درشت بخر ...

میخرررم ک بخدا اصلا برام مهم نیست ولی رفیقاممم همش میگن نخرررر اخه دختر ک تی وی نمیاره واسه من بعضیا ی حرفایی میزننن آدم میمونه