2777
2789
عنوان

چرا من انقدر زن بی خرج و زمختی ام 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 86 پست
دقیقا دختر خالم اینجوری بود دور از جون تو و اسی و همه سرطان گرفت فوت شد لذتی نبرد شوهرش رفت یک دختر ...

خدا رحمتش کنه، دقیقا همینه ، از همین لحظه ای که داریم از هر چیزی که داریم لذتشو ببریم ،کسی از فرداش خبر نداره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مگه چقدر مجلس دارین🥴ما که از عروسی من یعنی هفت سال پیش هیچ عروسی نه فامیل خودم داشته نه فامیل همسر

ما ماشالله فامیل پرجمعیتی داریم😅

ولی تازگیا سالی یکی دوبار بزور عروسی میشه

خوشبخت باشین همیشه♥️منم دوازده ساله ک ازدواج کردم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته ، درک میکنم. خودم یک مادر هستم و همسرم کارمنده و میفهمم تو این گرونی خیلی سخته زندگی، طبیعیه ک ...

درسته

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اشتباه میکنی عزیزم همه چی جای خود اصلا آدمیزاد مخصوصا ما خانوما تغذیه روحمون با همین خریداست پس اندا ...

۱۰ درصد؟

ما ۶۰ درصد و پس انداز میکنیم . بقیه م هزینه های واجب وتغذیه

تغذیه مون خوبه(اونم بخاطر اینده مریض نشیم 🤣)

ما ماشالله فامیل پرجمعیتی داریم😅ولی تازگیا سالی یکی دوبار بزور عروسی میشهخوشبخت باشین همیشه♥️منم دو ...

فدات گلم⁦❤️⁩

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

فدات گلم⁦❤️⁩

زنده باشی🌺💞🦋

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
واقعا؟؟ باورت میشه ماازعیدفطرتادوم محرم هرهفته حداقل 3تامجلسودعوت بودیم حالافکرکن دیشب طرف دیدی امشب ...

اره بخدا

دور از جون شما فقط فوتی بوده 

اره بخدادور از جون شما فقط فوتی بوده

خدارحمتشون کنه انشالله مجردافامیل امسال رکوردبشکنن هرروزعروسی دعوت باشی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

اسی مخصوصا تو خوردن چیزهای مقوی خساست نکن مثل آجیل مثل میوه و چیزهای دیگ چون اگ اینا در بدن کم باشه سلول های سرطانی دور از جون فعال میشه چون همه آدمها سلول سرطانی رو دارن ولی اگ اینهایی ک گفتم رو خساست کنی نخوری ممکنه دور از جون فعال شه....یا ضعف اعصاب بگیری زودتر بیماری اعصاب بگیری 

حالا من برعکس توعم حتی دو تومنم داشته باشم شده آتیششم بزنم ولی باید برهنمدونم چ مرضیه من دارم

تنها نیستی 😁

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

2810