2777
2789
عنوان

چرا من انقدر زن بی خرج و زمختی ام 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 86 پست
جمع کن تا دور از جون یکی دیگه بیاد ازش استفاده کنه.حالشو ببر خواهر. نه بریز بپاش نه خساست.

دقیقا دختر خالم اینجوری بود دور از جون تو و اسی و همه سرطان گرفت فوت شد لذتی نبرد شوهرش رفت یک دختر مجرد گرفت حالا ببینی اون دختر چ جوری بریز و بپاش میکنه تازه شوهره دوتا بچه بزرگم داشت

تا میتونید موز و آناناس و حلوا و گردو لای خرما بخورید

عسلم جدا  بخورید 

چون بعدا با پولای خودمون میخرن ، میزارن رو قبرمون ،  ما  هم نمیتونیم برداریم

یه مشت  آدم هم میاد میخورن،  الکی هم پیس پیس میکنن بجای فاتحه خوندن

برعکس فشار قبر  آدم میره بالا 🤣😂

از ما گفتن بود .🤩😆😅🤩😆😅🤩

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال اخرت: آدم که میره اون دنیا حالا پول چکار براش میکنه دیگه اون دنیا به این فکر نمیکنه چرا استفادش ...

اون دنیا هم این فکر نکنه (که فکر نمیکنم اینطور باشه و قطعا مثل بقیه حسرت ها اینم همراهمون خواهد بود)اما این دنیا میتونه به این مسئله فکر کنه که چرا درآمدش رو خودش خرج نکنه و چه کسی لایقتر از خودش..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
برنامه عوض کردن خونه مون با یه واحد تو محله مورد علاقمه

منم هدفم یک خونه بزرگه توی یک محله خوب

میگم تا جوونم کار کنم جمع کن برای هدفم

ان شاالله خدا عمری بده بخریم و لذت ببریم

به قول دوستان عمرم قد نداد هم دخترم لذتشو ببره😁

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

برنامه عوض کردن خونه مون با یه واحد تو محله مورد علاقمه

با پس انداز ریالی ، چند سال بعد میشه خونه خرید؟ اونم با این تورم..

اگه توانایی پس انداز داری ، به جاش وام بگیر ، خونه موردعلاقتو بخر و قسطاشو بپرداز عزیزم‌ ، لااقل اونجوری داری آرزوتو زندگی میکنی و میدونی داری هزینه‌ی چی رو میدی.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
منم اینجوریم🤣

خیلی بده اینجور🤕دوس دارم منم پس انداز کنم ولی انگار یچیز تو مغزمه ک برو فلان کارو کن بروووووو بروووووو

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
تا میتونید موز و آناناس و حلوا و گردو لای خرما بخوریدعسلم جدا بخورید چون بعدا با پولای خودمون میخرن ...

😀😀😀😀😀😀😀😀واقعاجالب بودوحقیقت تلخی که درقالب طنزبیان شد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خونه مامان😁من نصف لباس مجلسیام خونه مامانم ایناس🤓

مگه چقدر مجلس دارین🥴

ما که از عروسی من یعنی هفت سال پیش هیچ عروسی نه فامیل خودم داشته نه فامیل همسر

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اشتباه میکنی عزیزم 

همه چی جای خود 

اصلا آدمیزاد مخصوصا ما خانوما تغذیه روحمون با همین خریداست 

پس انداز بیشتر به عهده آقاست تا خانوم 

حالا اگه واقعا اهل پس اندازی 10 درصد پولاتو پس انداز کن 

پس انداز اسمش روشه تو کلا از خودت از همه چی زدی فقط داری جمع می‌کنی 

یادت باشه فردا ذوق امروزت رو نداری قشنگم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
تا میتونید موز و آناناس و حلوا و گردو لای خرما بخوریدعسلم جدا بخورید چون بعدا با پولای خودمون میخرن ...

جالب بود 😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اون یکی بچه مونه دیگهمن بمیرم دلم نمیخواد بچه م در سختی باشهالبته که سعی میکنم خودش هم دختر مستقل و ...

درسته ، درک میکنم. خودم یک مادر هستم و همسرم کارمنده و میفهمم تو این گرونی خیلی سخته زندگی، طبیعیه که اولویت بچه ها باشند . اما من میگم خودمونو فراموش نکنیم. خانمی رو دبدم از بس از همه چیزش بخاطر بچه ها زد حتی سر سفره بهترین غذا رو به همسر و بچه ها میداد میگفت این اقا که میره کار میکنه باید خوب بخوره، بچه هام درس میخونن و تو سن رشد هستند باید خوب بخورن من که کاری نمیکنم تو خونه نهایتش سیر بشم کافیه ، انقدر از همه چیزش بخاطر بچه ها زد که وقتی خانم به سن سالمندی رسید و همسرش فوت کرد، بچه هاش مثل همون قدیما باهاش رفتار میکردن، ته مونده همه چی بهش میدادن، چون عادت کرده بودن یک عمر به اینکه مادرشون خرجی نداشت و ارزون زندگی مبکرد، بچه ها زندگی لاکچری داشتند و وضع مالیشون عالی بود اما مادرشون در افتضاح ترین حالت ممکن در فقر ، ادم گاهی باید وسط اون همه رسیدگی به فرزند ، یه هزینه‌هایی هم برای خودش کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مگه چقدر مجلس دارین🥴ما که از عروسی من یعنی هفت سال پیش هیچ عروسی نه فامیل خودم داشته نه فامیل همسر

واقعا؟؟ باورت میشه ماازعیدفطرتادوم محرم هرهفته حداقل 3تامجلسودعوت بودیم حالافکرکن دیشب طرف دیدی امشبم میبینیش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810