زده شدم روحم خسته شده از شوهرم از خانوادش از زندگیم دلیلشم رفتارهای خودشونه از بس پرو هستن از بس از هیچی خجالت نمیکشن از اولش بگم من وقتی عقد کردم با این آقا دوماه بعد من خونشون و کوبیدن از نو بسازن همه وقتشون همه پولشون و گزاشتن اونجا مثلا تو مراسمات عید اینا از من انتظار داشتن درک کنم و چیزی نیارن ولی من از مجردی آرزوم بود مثلا شب یلدا برا عروس هدیه اینا میارن گفتم نه من دلم میخواد با هزار منت یه چیزایی آوردن بعد مامانش به من میگف والا آدم با این چیزا خوشبخت نمیشه منظورش این بود از ما نخواه میخواستم سرویس طلا بخرم هر وقت گفتم گفتن ما حرف نزدیم که طلا بخریم به شوهرم گفتم مگه حرف میزنن به زور قایمکی شوهرم یدونه سرویس 17گرمی خرید بعدا فهمیدن گفتن چرا خریدی براش به ما قرض میدادی لازم داریم تو ساخت خونه اونم وام برداشت برامخرید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همکار من یه دختر لره...زیبا،ساده دل و مهربون ..کارمند رسمی دولته..دو شغله ست...تحصیلات بالا..خانواده ...
باز شوهر اون کوتاه اومده و طرف زنشه من بهش میگم وقتی خانوادت دروغ میگن پشتت نیستن من نمیخوام رفت و آمد کنم اونم میگه حواستو جمع کن نمیتونی من و از خانوادم جدا کنی 😭😭این وسط من دارم داغون میشم
با این آدمای گدا نمیشه زندگی کرد.اگه قصد طلاق هم نداری تا میتونی روی موضع خودت پافشاری کن من خودم اگه عقل الان رو داشتم عروسی نمیگرفتم درصورتی که پولش بیاد توزندگیم ولی این خسیسا کلامیخوان خرج نکنن
شوهر شما میفهمه ولی شوهر من با این همه بازم طرفدار خانواده اشه و دوسشون داره
مادرشوهرم مینشست پیش شوهرم میگفت فلانی برای دخترش خونه داده فلانی برای دخترش فلان ماشینو گرفته پیش شوهرم میگفت که اینم ازشون انتظاری نداشته باشه عوضش هوایی کنه بندتزه به جون من منم بیسرزبون بودم حرص میخوردم چیزی نمیتونستم بگم که فلانیم برا پسرش بهترین خونه زندگیو ساخته به منم میگفت به بابات بگوجهیزیه نمیخوام چیزای جزئی بدن پولشو بگیر خونه تونو بسازین منم گفتم باشه پس باید خونه ه دنگش به نام من باشه دیگه ادامه ندادن بعدشم میگفت بگو سرویس چوب نمیخوام پولشو بده خونه تونو تموم کنین ماشین بخرین منم گفتم به من چه جهیزیه پای عروسه ماشینو خونه عروسی با داماد شوهر کردم زن که نگرفتم