2777
2789
اخه این ک الان اینطوریه و با توجه ب وضعیت بی کیفیت خودشون از تو توقع بالا دارهبعد قراره چی بشهبعد ک ...

خودمو که میخواد چون من از سرشم زیادم از همه نظر و از جدا شدن به شدت می‌ترسه چون یبار تو نامزدی جدا شده

خب که چی مثلا ؟!«»
دقیقا اینجورین هر چی میخرم باز میگن فلان چیزم بخر وااای نمیدونی چقدر حرص میخورم نمیدونیییئییب چه خان ...

امثال خانواده شوهره تو خیلی زیادن دور و برمون...همونایی هم که خریدی خیلیاشو نبر ...روشون زیاد میشه..مخصوصا روی شوهرت

قاشق نشسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چند سالته ولی ببین برا هر چیزی حرص نخور برا هر چیزی زود واکنش نشون نده خواهر من بخدا که شوهرداری سیاست میخاد خیلیامون نداریمش 

ببین فکر نکن اگه جدا بشی یکی بهتر برات میادش بالاخره که چی ارزوی هر دختریه که یروز تو خونه زندگی خودش باشه و تشکیل خانواده بده...ببین همسرت چه ویژگی های خوب دیگه داره بشیم باهاش حرف بزن بهش بگو فلانی مگه ننت نمیگه عیدی اوردن خوشبختی نمیاره بخدا که جهاز اوردنم خوشبختی نمیاره بهش بگو که اخرش منو تو برا هم میمونیم...پدر هم جای خودش مادر هم جای خودش...این جمله آخری رو سعی کن عملی بهش بفهمونی مثلا بهش محبت کن دیدتو عوض کن،به جنبه های مثبتش فکر کن ،مثلا آقا علی نمیدونم محمد جان عزیزم قربونت برم و چاشنی حرفات بکن برا هر چیزی زود واکنش نشون نده...بگو عزیزم من دوس دارم وقتی خانوادت میان تمام و کمال ازشون پذیرایی کنم لطفا یهویی دعوتشون نکن یا بگو غشقم دوس دارم وقتی تمام وسبله هامو چیدم بیان و ببینن الان یکم بهم ریختس خجالت میکشم...ببین محبت و احترام فقط احتراام 

یه مدت روش رفتارتو باهاش عوض کن ببین نتیجه گرفتی ک هیچ خدارو شکر..اگه نگرفتی راهتو جدا کن 

مردارو باید فقط یادشون بدین با زبون و احترام عاشق احترامن

ببین اگه از همون اول پدرت اتمام حجت میکرد براشون جرات نداشتن اینجوری کنن مثلا عمو خودم حتی گفت قبل ع ...

خانواده من خیلی ساده هستن خیلی فک میکنم همه مثل خودشون بی شیله پیله هستن 

خب که چی مثلا ؟!«»
امثال خانواده شوهره تو خیلی زیادن دور و برمون...همونایی هم که خریدی خیلیاشو نبر ...روشون زیاد میشه.. ...

خیلی بدم میاد ازشوننننننننننن کاش خدا اینو سر راهم نمیزاشت

خب که چی مثلا ؟!«»
نمیدونم چند سالته ولی ببین برا هر چیزی حرص نخور برا هر چیزی زود واکنش نشون نده خواهر من بخدا که شوهر ...

من نمیتونم واکنش ندم چون به شدت حرفاش عصبیم می‌کنه نفهمیش عصبیم می‌کنه من 25سالمه اون 31وقتی بهش میگم نکن میگه نهههه بزار بکنیم چی میشه مگه دیروز میگم شوینده ظرفشویی رو باز نکن تازه اس عین خر باز کرد

خب که چی مثلا ؟!«»

به عنوان کسی که تجربه داره بهت میگم 

اگه شوهرت آدمیزاده که بی سر و صدا در حد توانتون مراسم بگیرین و برین سر زندگیتون خیلی زود همه اینا یادت میره سرگرم زندگی و بچه میشی دیگه هم لزومی نداره خونواده شوهرتو مداوم ببینی ارتباط رو به حداقل میرسونی

اگه شوهرت  آدمیزاد نیست لنگه خونوادشه همین الان تا دیر نشده بکش بیرون چون چند سال دیگه با بچه برمیگردی خونه بابات... 

آدم بی چشم و رو هر کاریش بکنی درست نمیشه... 

حالا باز وضع تو خوبه 

ما همچنان داریم قسطاشونو میدیم😅 

من النگو فروختم دادم برای بدهیشون 

اون موقع ها مثل الانِ تو جلز و ولز میکردم اما الان برام عادی شده سرم تو زندگی خودمه یاد گرفتم چیکار کنم که دیگه با شوهرم سر چیزای الکی دعوا نکنیم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من نمیتونم واکنش ندم چون به شدت حرفاش عصبیم می‌کنه نفهمیش عصبیم می‌کنه من 25سالمه اون 31وقتی بهش میگ ...

نمیدونم واقعا انگار که مشکلتون خیلی جدیه منم چند سال با شوهرم فقط جنگیدم الان یکم همو داریم میفهمیم تازه اونم من دارم تلاش میکنم مثلا میگع یجا بریم باید بریم 

نمیدونم عزیزم اونایی که گفتم رو عملی کن ببین جواب میگیری

فعلا بچه دار نشو اصلا 

اگه میبینی شرایط طلاق نداری زندگی رو بساز فقط برا خودت

برا خودت باش

به عنوان کسی که تجربه داره بهت میگم اگه شوهرت آدمیزاده که بی سر و صدا در حد توانتون مراسم بگیرین و ب ...

به منم بگو چیکار کردی که دعوا نمیکنی من نمیتونم

خب که چی مثلا ؟!«»
نمیدونم واقعا انگار که مشکلتون خیلی جدیه منم چند سال با شوهرم فقط جنگیدم الان یکم همو داریم میفهمیم ...

دارم کم میارم زده شدم ازش☹️برا زندگیم هیچ ذوقی ندارم روحم خستس نمیخوام ببینمش

خب که چی مثلا ؟!«»

همکار من یه دختر لره...زیبا،ساده دل و مهربون ..کارمند رسمی دولته..دو شغله ست...تحصیلات بالا..

خانواده شوهرش شب خواستگاری خیلی وعده دروغ دادن.از عروسی و طلای انچنانی و....

موقع جهاز خودشونو کشیدن کنار...موقع مناسبتها مثل یلدا دعوا به پا میکردن....عروسی رو با دعوای صوری کنسل کردن.سرویس طلا نخریدن...دروغ میگفتن..خیلی پدرسوخته و حروم لقمه بودن..یه سره هم توی حرم حضرت معصومه زیارت میکردن و جانماز اب میکشیدن جلوی مردم...جانمازشون نزدیک‌ در پذیرایی پهن میشد که مردم گول ظاهرشونو بخورن..مسلمون نما...

انقدر همکارم رو اذیت کردن...هیچی برای همکارم خرج نکردن و‌میگفتن نداریم،بعد جهیزیه و سیسمونی نوه دختریشون رو دادن..

همکارمم چون شوهرش رو دوست داشت،موند و از دست اونا فرار کردن..الان زندگی عالی ای داره و محل سگ به خانواده شوهر نمیذاره..سالی یکبار میره..

خواهرشوهر بزرگش توی عقد حامله شد و با یه بچه برگشت خونه باباش...

انقدر این خواهر شوهره عفریته ست که حد نداره..هربار میره خونه همکارم یه چیزی میخواد دستش بگیره بیاره از خونه اینا..مدامم متلک میندازه..دخترش ازدواج کرده و خونه نداره چون دوستم خونه داره به نام خودش این بهش حسودی میکنه..اینا رو گفتم بدونی عوضی زیاده

قاشق نشسته