2777
2789
من نمیتونم واکنش ندم چون به شدت حرفاش عصبیم می‌کنه نفهمیش عصبیم می‌کنه من 25سالمه اون 31وقتی بهش میگ ...

عریزم منم دقیقا همسن توعم تازه نامزد کردم 

همه ی حقا ب تو میدم ولییییی قبول کن مشکل از ماعه 

سر هرچیزی سریع عصبی میشیم باید ول کنیم مهم نباشه برامون فکر میکنی بقیه شوهراخوبن ن بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همکار من یه دختر لره...زیبا،ساده دل و مهربون ..کارمند رسمی دولته..دو شغله ست...تحصیلات بالا..خانواده ...

باز شوهر اون کوتاه اومده و طرف زنشه من بهش میگم وقتی خانوادت دروغ میگن پشتت نیستن من نمیخوام رفت و آمد کنم اونم میگه حواستو جمع کن نمیتونی من و از خانوادم جدا کنی 😭😭این وسط من دارم داغون میشم

خب که چی مثلا ؟!«»
خیلی بدم میاد ازشوننننننننننن کاش خدا اینو سر راهم نمیزاشت

حرص نخور عزیزم.برای فشارت خوب نیست...ادم حسابی کلا کمه...نه فقط برای تو ،بلکه بالای هشتاد درصد عروسا رو باهاشون حرف بزنی این مشکلات رو دارن

قاشق نشسته
عریزم منم دقیقا همسن توعم تازه نامزد کردم همه ی حقا ب تو میدم ولییییی قبول کن مشکل از ماعه سر هرچیزی ...

همه شوعرا خوب نیستن ولی مال من افتضاخهههه

خب که چی مثلا ؟!«»
حرص نخور عزیزم.برای فشارت خوب نیست...ادم حسابی کلا کمه...نه فقط برای تو ،بلکه بالای هشتاد درصد عروسا ...

یبار همسرم جدا شده تو نامزدی بخاطر این اخلاق گوهشون بوده و من نمیدونستم

خب که چی مثلا ؟!«»
اگه میخای زندگیتو عوض کنی باید کفش اهنی پات کنی اگه نه نمیخای و زندگیتو دوس نداری تمومش کن

زندگیمو دوست ندارم ولی نه خانواده حمایتگر دارم نه پول دارم هیچی جدا بشم میمونم یه گوشه پر از حرف و‌کنایه مامان و بابام و مردم

خب که چی مثلا ؟!«»

با این آدمای گدا نمیشه زندگی کرد‌.اگه قصد طلاق هم نداری تا میتونی روی موضع خودت پافشاری کن من خودم اگه عقل الان رو داشتم عروسی نمیگرفتم درصورتی که پولش بیاد توزندگیم ولی این خسیسا کلامیخوان خرج نکنن

با این آدمای گدا نمیشه زندگی کرد‌.اگه قصد طلاق هم نداری تا میتونی روی موضع خودت پافشاری کن من خودم ا ...

اره بابا خودشونم انتظارجهیزیه آنچنانی دارن

خب که چی مثلا ؟!«»
شوهر شما میفهمه ولی شوهر من با این همه بازم طرفدار خانواده اشه و دوسشون داره

مادرشوهرم مینشست پیش شوهرم میگفت فلانی برای دخترش خونه داده فلانی برای دخترش فلان ماشینو گرفته پیش شوهرم میگفت که اینم ازشون انتظاری نداشته باشه عوضش هوایی کنه بندتزه به جون من منم بیسرزبون بودم حرص میخوردم چیزی نمیتونستم بگم که فلانیم برا پسرش بهترین خونه زندگیو ساخته به منم میگفت به بابات بگوجهیزیه نمیخوام چیزای جزئی بدن پولشو بگیر خونه تونو بسازین منم گفتم باشه پس باید خونه ه دنگش به نام من باشه دیگه ادامه ندادن بعدشم میگفت بگو سرویس چوب نمیخوام پولشو بده خونه تونو تموم کنین ماشین بخرین منم گفتم به من چه جهیزیه پای عروسه ماشینو خونه عروسی با داماد شوهر کردم زن که نگرفتم