2777
2789

سرویس طلای عروسیم ....ظاهرش خیلی سنگینه ولی معمولیه همیشه توی جعبه اش کنار ست نقره ام تو کشوی قفل دار بوده .از اول این سال ک اومدم خونه جدید اصلا استفادش نکردم و سرجاش بوده .ی روز ب سرم زد یاز کنم نگاه کنم یهو دیدم انگار کمه و گردن بندش نیست!

ب هیچ وجه مطمعنم استفاده نکردم ک گم بشه یا بیفته یا فراموش کنم کمجا گذاشتم....بقیش هست گردنیش نیست...چند باری تمام اتاقو گشتم بچه کوچیکم دارم ولی اگه چیزی برداره قطعا خودش میاد میگه این دستمه

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

هیچکس جز مادرم و کارگرم خونم رفت و امد نداره

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاگرم ادم خوبیه و دست کج نیست ازشم زیرپوستی پرسیدم گفت دیدین ک من کیفم همیشه تو هال جلو چشمه و اگر چیزی ببینم افتاده بهتون میگم این اینجاس 

لابد دزد اومده

هیچ اثزی از دزد اومدن نیست ما طبقه سومیم .در ضمن اگه دزد باشه ک همرو میبره اونهمه طلا ...

حتما یکی برداشته خواهرمم گردنبدش تو خونشون گم شد پیدا نشد

اره خیلی مشکوکه ک کسی برداشته ولی اخه کییییی من کس خاصی خونم نمیاد نمیره

حتما یکی برداشته خواهرمم گردنبدش تو خونشون گم شد پیدا نشد

وحشتناک تر اینه چن وقت پیش یه دعا هم تو ایفون خونم یافتم که فقط یکمی ب یکی مشکوکم ولی اون شخص هم تو اتاقم نرفته تا حالا

خانه ما دزد از در تراس اومده بود دستبند و حلقه ام رو از جلو آینه برده بود. 😭 متوجه نشدم تا چند روز بعدش. هیچی رو بهم نزده بود. فقط جای پای خاکیش جلو در تراس بود. پلیس اومد دید. در کمد رو هم شکسته بود سر فرصت همه چیز رو گشته بود گذاشته بود سر جایش. اما عجیبه دزد فقط یه قطعه رو نمی بره.

دقیقا طلا های منم این شکلی برداشتن یکیش و برداشتن بقیه ش سرجاش بود نمیدونم چرا خونه منم مثل شما رفت ...

دیگه پیدا نشد ؟خیلی عجیبه فکرش دیوونم کرده ....من میترسم برا طلسم برداشته باشن ولی اخه کی ....من کسی خونم نمیاد نمیره ....

خانه ما دزد از در تراس اومده بود دستبند و حلقه ام رو از جلو آینه برده بود. 😭 متوجه نشدم تا چند روز ...

دقیقا...تمام سرویس هست یه جعبه انگشتر و گوشواره های تک هم هست نقره مم هست ...فقط گردنی برداره ؟کار دزد نیست

وحشتناک تر اینه چن وقت پیش یه دعا هم تو ایفون خونم یافتم که فقط یکمی ب یکی مشکوکم ولی اون شخص هم تو ...

نمیشه کار شوهرت باشه مثلا پولشو لازم داشته باشه ولی نمونه بهت بگه 

بَرام هيچ حِسي شَبيعِ طُ نيست . .♡ ️ 
2810