2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم منفی شد 😔حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
عزیزم پس باردار نیستی چون حداکثر به هفته بعد موعد بیبی نشون میده قشنگ

خداکنه نمی‌خوام اصلا دوتا دارم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا چند روز صبر کن اما واقعا به بی بی چک اعتماد نکن چون خیلی خطا داره من یه ماهه باردار بودم هر هفت ...

عزیزم من روز موعدم بی بی منفی شد بتام منفی کلی دردای پری داشتم حتی بار روانی که قبل پری میاد سراغ ادمم داشتم

الان سه روز گذشته پری نیومده تمام علایم پریمم رفته  بنظرتون ممکنه باردار باشم یا فقط عقب انداختم. چون سابقه عقب بندازم نداشتم. ماه قبلی هم جلو انداختم

عزیزم من روز موعدم بی بی منفی شد بتام منفی کلی دردای پری داشتم حتی بار روانی که قبل پری میاد سراغ اد ...

برو یه سونو رحم و تخمدان بده ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی تو سونو مشخص میشه که از تنبلیه یا بارداری

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

برو یه سونو رحم و تخمدان بده ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی تو سونو مشخص میشه که از تنبلیه یا بارداری

قبل اقدام رفتم چکاب کامل سنو پاپ اسمیر تمام ازمایش های هورمونی هرچی لازم بود انجام دادم دکتر گفت خیلی کم تنبلی داری اصلا درحدی نیست که داروی باروری بدم اقدام کن خودش میگیره

واسه من تا ماه اول بارداری منفی نشون میداد اخرم با ازمایش متوجه شدم ، علایم بارداری رو سرچ کن تو نت ...

منظورت اینه که یه ماه از موعدت گذشته بود و بی بی منفی میشد؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اره

حالا این یکی جنسیتش چیه؟!و اینکه یه سوال دیگه سونو که رفتی هفته هات مطابق با پریود بود یانه؟!منظورم اینه مثلاً یه ماه عقب انداختی باید هشت هفته باشی دیگه همون طوری بود یا سونو کمتر نشون میداد برای حساب تخمک گذاری میپرسم چون خودم خییییلی بعدتر از موعدم ترشحات تخمک گذاری داشتم می‌خوام ببینم مال شما چطوری بود امیدوارم متوجه شده باشی منظورم رو،😄جنسیتم بگو

حالا این یکی جنسیتش چیه؟!و اینکه یه سوال دیگه سونو که رفتی هفته هات مطابق با پریود بود یانه؟!منظورم ...

جنسیتش پسره نه ببین من یه ماه عقب انداختم اما ۸ هفته نبود ۴ هفته بود شاید بخاطر تنبلی تخمدانم باشه نمیدونم 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

جنسیتش پسره نه ببین من یه ماه عقب انداختم اما ۸ هفته نبود ۴ هفته بود شاید بخاطر تنبلی تخمدانم باشه ن ...

آهان پس یعنی حساب تو بهداری چهار هفته جلوتره؟!چون اونا طبق تاریخ میرن دیگه