2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182210 بازدید | 1358 پست
نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

خدایا چقدر سخت خدا شفا بدهد

ذکر و ننزل من القران ما هو شفا و رحمت للمومنین الا خسارا 

معجزه میکنه

منم ۵ شنبه باید برم ازمایش مغز استخوان بدم

پسرم ازمایش خون داده ۵ شنبه جوابش میاد خیلی میترسم گلبولهای سفیدش پایین باشه

سخته خیلی سخته

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
اخه ببین امروز سه بار اذیت شد، مثلا یکبار نمونه مایع مغز و استخوان گرفتن،،، یبکاز تزریق دازو شیمی دز ...

انشالله ب حق صاحب زمان هر چه زووووووودتر درمان بشه پسرتون و بیارینش خونه 

جلوش گوسفند بکشین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه ببین امروز سه بار اذیت شد، مثلا یکبار نمونه مایع مغز و استخوان گرفتن،،، یبکاز تزریق دازو شیمی دز ...

الهی بمیرم برات💔🫂

فقط میتونم بگم با تک تک سلولهام درکت میکنم. میفهمم چی میگی...خداروقسم میدم به بزرگیش، شفای پسرت و بده، دلت آروم بگیره. جز دعا کاری ازم برنمیاد🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تکامل و پیشرفت یکی از مشخصه های گذر زمانههر چیزی پیامد های مثبت و منفی دارهدرسته تو زندگی امروز عوام ...

من تا بحال ندیدم کسی از عوارض شیمی درمانی در امان بوده باشه و بیماریهای دیگه ای در ادامش نگرفته باشه

به موقع هم متوجه سرطان بشن برن دنبال درمان همون نوع درمانشون هم کلی عوارض داره

تغذیه سالم و نوع زندگی سالم به دور از همین پیشرفت علم توی شهرای بزرگ خودش بزرگترین درمان

افرادی که توی روستا زندگی میکنن سالم ترن بخاطر دور بودن از انواع آلودگی فاضلاب و دود و ترافیک و پسماندها و مواد نگهدارنده و …..

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
اون موقع ها هم بود ناشناخته و کم بود الان بیشتر شده و شناخته شده

نه بانو اون زمان اگر بود باید به همون میزان هم مرگ و میر میبود

سن امید زندگی اون زمان چقدر بود الان چقدره

همین روغن ها و نمکهای کارخونه ای و آب آشامیدنی غیر سالم و هوای آلوده از زندگی هر کسی حذف شه خودش یک تولد دوبارس 

من اصلا نشنیدم از سن بالاترهای اطرافم که بگن کسی در گذشته بخاطر یک بیماری ناشناخته که الان اسمش سرطان و سکته و چیزای دیگه هست فوت کرده باشه یا اصلا بیمار شده باشه 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

الهی خدا تمام بچه های کوچولورو شفا بده ....آمین 

خدایا خودت یه نگاهی بکن به اون بچه ....

یا امام رضا خودت کمک کن ...

اسی عزیزم خدا پشت و پناه تو و پسر گلت هست ...به امید روزیکه بیای خبر شفای پسرتو بدی اینجا

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

عزیزم سرطان خون در کودکان معمولا درمان میشه 

چون در مورد بیماریشون چیزی نمیدونن و به علت نبود استرس در بیمار روند تاثیر دارویی و بهبودی مثبت پیش میره 

الهی این مسیر هم برای شما هم بچتون به سلامت و با کمترین سختی سپری بشه 

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏
من امشب میخونم. جگرم آتیش گرفت. خودم بچت شیرخوره دارم خدا خودش از فضل خودش بی حساب سلامتی بچتو بده

من استارتر نیستم عزیزم. ممنون خدا خیرت بده ان شاءالله تمام بچه های دنیا تو سلامتي و شادی باشن

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند