2777
2789

من الان یازدهم تجربی ام درسا رو خوب خوندم تستی و تشریحی نمره ترمیمی هم ندارم میخوام بیشتر رو تستا تمرکز کنم اگه از الان دوره های جامع سالیانه ( دهم و یازدهم و دوازدهم) رو ببینم میتونم درستی سه پایه رو جمع بندی کنم ؟ که دوازدهم فقط تست بزنم ؟ میخوام همزمان درسای یازدهم ترم ۱ رو مرور کنم و ترم ۲ یازدهم رو مطابق آزمونها برم جلو دوازدهم رو خودم تا آخر فروردین جمع بندی کنم همراه با ی منبع سطح ۱ پیشنهادتون چیه ؟ بنظرتون چقدر میرسم پیشخوانی و جمع بندی کنم ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم همون دهم و یازدهم رو بخون و دوازدهم رو همون مهر بخون... ولی بازم توانایی هاتو بیشتر میفهمی ب ...

کل آموزش دوازدهم رو چقدر میشه تموم کرد ؟ طی سال دوازدهم زمان کم نمیارم ؟ 

اولویت اولتو بذار نهاییا نمره کامل بگیری کنار پیشروی یازدهم برنامه راهبردی دوازده رو دانلود کن تا آخر فروردین اگه قوی باشه تقریبا بیشتر نیمسال اول دوازدهمو میتونی بخونی یا حداقل فصل یکای شیمی و فیزیک و دو فصل از زیست و مثلا تابع و مثلثات کامل البته اگه میدونی به یازدهمت آسیبی نمیزنه و میتونی هندل کنی همه رو

منبع اول اکثرا خیلی سبز خوبه(برای یادگیری) بعد جامع های آیکیو و بعدم موج آزمون

🌊as deep as the Pacific Ocean

نه بابا اضافه هم میاری

یا یکی از رتبه های شهرمون حرف زدم رتبه ۳ بود پیشنهاد ایشون بود اینطوری بخونم ولی خودم هم خیلی دو به شک شدم از طرفی یازدهم زیاده خیلی هنر کنم ترم ۱ یازدهم رو مرور میتونم کنم از طرفی از پس یازدهم برنیام دوازدهم و اصلا نمیتونم بربیام 

ببین عزیزم من مدرس مدارس نمونه دولتی و تیزهوشانم

پیش خوانی رو اصلا توصیه نمیکنم

دوازدهمت رو بزار سال دوازدهم بوقتش بخون

الان نیازی نیست انقدر به خودت فشار بیاری و انرژیت رو تمام کنی

الان بهترین کار خوندن برای نهایی یازدهم و در کنارش تست دهم و یازدهم رو کار کردن هست

حتما هم خودت رو محک بزن که اوضاعت رو با بقیه بسنجی و دستت بیاد برنامه ت چقدر مفید بوده

اولویت اولتو بذار نهاییا نمره کامل بگیری کنار پیشروی یازدهم برنامه راهبردی دوازده رو دانلود کن تا آخ ...

برای هر سه درس اول خیلی سبز بزنم ؟ یا مثلا فیزیک نشر بزنم ؟ بعد دوره خاصی از اساتید هست زودتر جمع بندی کنه ؟ 

مثلا می‌دونم کرمی با فینیتو تو ۷۰ ساعت میگه همه رو از بقیه اساتید دوره ای هست زود جمعشون کنه؟ 

کل آموزش دوازدهم رو چقدر میشه تموم کرد ؟ طی سال دوازدهم زمان کم نمیارم ؟

نه عزیزم کم نمیاری به شرطی که دهم و یازدهم رو الا قشنگ قشنگ بخونی و تابستون تست بزنی

زندگی زیباست....💚