درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من سالها پیش ک پیامرسانها کم بودن و تا به حال در مورد شب آرزوها نشنیده بودم یهو دوستم یه پیام بهم فرستاد ک دعای معراج در اولین جمعه حاجت روا میکنتت منم همون لحظه نیتم از ذهنم رد شد و از ته دلم خواستم و یدونه معراج خوندم
بنظرم باید خیر و صلاحمونو از خدا بخوایم..ممکنه فکر کنیم اون ادم فرشته ست و بدونش میمیریم و هیچکس مثل اون نمیشه ولی بعدها به این برسیم که اشتباه میکردیم..حتی ممکنه با طرف ازدواج کنیم و بعد متوجه اشتباهمون بشیم..بالاخره خدا بهتر از همه خیر بنده شو میدونه..ایشالا هرچی قشنگتره و بهتره برامون رقم بزنه