2777
2789

منم دعا کردم بهش رسیدم 

مثل چی پشیمونم 

از خدا چیزیو نباید زورکی خواست ک میزنه پس کله آدم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ته دلت بخواه 

من سالها پیش ک پیامرسانها کم بودن و تا به حال در مورد شب آرزوها نشنیده بودم یهو دوستم یه پیام بهم فرستاد ک دعای معراج در اولین جمعه حاجت روا میکنتت منم همون لحظه نیتم از ذهنم رد شد و از ته دلم خواستم و یدونه معراج خوندم 

حاجتم روا شد

منم دعا کردم بهش رسیدم مثل چی پشیمونم از خدا چیزیو نباید زورکی خواست ک میزنه پس کله آدم

من هم پشیمونم یه آدمی رو از خدا خواستم که بعد فهمیدم مناسب من نیست

بنظرم باید هر چه پیش آید خوش آید باشی 

بنظرم باید خیر و صلاحمونو از خدا بخوایم..ممکنه فکر کنیم اون ادم فرشته ست و بدونش میمیریم و هیچکس مثل اون نمیشه ولی بعدها به این برسیم که اشتباه میکردیم..حتی ممکنه با طرف ازدواج کنیم و بعد متوجه اشتباهمون بشیم..بالاخره خدا بهتر از همه خیر بنده شو میدونه..ایشالا هرچی قشنگتره و بهتره برامون رقم بزنه