من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من خیلی ضعیفم خیلی، همین الان که دوسه روزه بستزی هستیم بریدم، برررریدم اینجا برام مثله قفسه، بچه ی د ...
میفهممت.سر بارداری سومم خیلی رعایت می کردم خیلی تجربه داشتم خیلیم واسش تدارک دیدم.وقتی همه چی برعکس انتظارم پیش رفت به آسمون نگاه کردمو گفتم خدایا با خودم عهدکرده بودم نذارم حتی سرما بخوره خیلی مادر بهتری باشم ولی حالا میبینم بجای شیرخودم داره دارو میگیره و بدن کوچولوش زیر سرم و آمپول پر زخمه.دم به دیقه عکس از ریه و مغزو هزار کوفت و زهرمار.تازه بعداون همه زجری که کشید فوت کرد که البته اگه میموند فلج مغزی میشد.خدایا شکرت این چیزا فقط واسه مردم نیست واسه ماهم نیست.امیدوار باشیم
منم سرطان دارم. خیلی سخته هم برای خودم و به خصوص مادرم اما مامانم میگه اگه منم غصه بخورم چی حل میشه کی باید بهت امید و روحیه بده تا بتونی با بیماریت مبارزه کنی . من برای پسرتون و همه بیمارها دعا میکنم. ایشالله خیلی زود سلامتیش رو به دست بیاره عزیزم امیدت به خدا باشه
منم دختر خالم دو سالش بود سرطان خون گرفت الان میره راهنمایی سالمه سالمه خداروشکر
انشاالله پسر شمام به حق حضرت علی اکبر شفا پیدا کنن
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️