2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
نه، فکز کن منه احمققق من خاک تو سر تو دلم گقتم براجی اینکارو کنم مگه قرازه چی بشه، یعنی الان گفتین ب ...

عزیزم خودتو سرزنش نکن گذشته بهش فکر نکن فقط روی بهبود کوچولوت متمرکز باش خیلیا درمان شدن انشالله ایشونم درمان میشه💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دوستم اون کوچیکه،هنوز متوجه بیماری و نا امیدی و این چیزا نیست،فقط بازی و خوشحالی براش مهمه.

پس توام همینکارو بکن.بیشتر به خودت روحیه بده و اونو خوشحال نگه دار.هیچی بهتر از شادی نمیتونه حال آدمو خوب کنه.مطمئن باش خوب میشه فقط توکل به خدا و توسل به اهل بیت و امید رو هیچوقت یادت نره.

ونترسیم ازمرگ،مرگ پایان کبوتر نیست
الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

عزیزم میشه برای بچه منم دعا کنی 5 سالشه تشنج تو خواب داره ک همون صرعه ،حالش بده 

توروخدا دعا کن حالم خیلییییی بدع

من خودم باورم نمیشه، کاش میشد زمان متوقف میشد، خدایا توی من چی دیدی چنین سختی ای رو رو دوشم گداشتی

عزیز دلم با خواندن این پیامت دارم اشک می‌ریزم چون خودمم تحمل یه سرما خوردگی دخترمو ندارم بشدت حساسم امام حسین نگهدار بچت باشه وشفاعتش رو پیش خدا بکنه صحیح و سلامت بیاد تو بغلت تولد ۱۰۰سالگیش رو جشن بگیریم انشالله

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

انشالله ب حق ابلفضل.زودخوب شه عزیزم خیلی ناراحت شدم😭😭😔😔

من خدارودارم❤️
خدا خیرت بده، چقدر پیامت انرژی مثبت داره. خدا گل پسرت و حفظ کنه🙏

ممنون عزیزم.جدی میگم بهت سرطان های خون اکثرا درمان دارن.دوره سخت وطولانی داره اما جوابدهی بالاتری نسبت به بقیه سرطانها داره.پسر من توموربدبخیم داشت وفوت شد.ولی بچه هم اتاقیم همین نوع تومور داشت والاان خوب شده وداره زندگی میگنه.هیچ شرایطی مثل همدیگه نیست.توکلت بخدا من هرچی سرطان خون allدیدم خوب شدن

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
خودش گفته من الرحم الراحمین هستم ، مگه داریم مهربونتر از خدا؟ خدایی که یک لحظه رهامون نمیکنه، هر چقد ...

ن والا نداریم من که ندیدم

ی جاهایی جوری نجات پیدا کردیم که قابل گفتن نیست

ممنون دوست عزیز انشالله 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
یکسال و نیم، بدخیم یا خوشخیم بود اون. ؟

ان شاالله بحق بیمار کربلا همیشه سلامت بغلش بگیری گریم گرفت . براش اگ قابل باشم ذکر یونسیه میخونم خدا خودش گفته همونجوری که حضرت یونس رو با این ذکر نجات دادم شما رو هم نجات میدم . ان شاالله تاپیک سلامتیش تگم کنی