2777
2789
عنوان

طلاق طلاق طلاق

431 بازدید | 37 پست

سلام تروخدا کمکم کنین

دیگه بریدم نمیکشم

یکساله عقدم یک ماه قبل عروسی بهم خیانت کرد و کتک و دعوا فخش و اعتیاد داره خانواده بدی داره هر ازاری بگید دیدم بشدت خسیسه 

بعد از عقد زنش شدم رابطه داشتیم 

میخوام جدا بشم 

بابام ضامن وامشه 

میخام مهرمو اجرا بزارم تا ادب بشه 

بنظرتون از بعد عقد تا الان اگه ثابت کنم کمتر از خد لازم بهم نفقه داده میتونم جدا بشم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فقط طلاق .

خاله ی من از ازدواج از شوهرش فقط مشکلش اعتیاد بود و طلاق گرفت با ی بچه الان بچش خیلی خلع پدر داره .پ اینم بهت بگم ک ازدواج دوش خیلی موفق هستش خداروشکر الان از ازدواج دومش ۱۳ سال میگذره 

چه موسسه ای

موسسه  احیای کنگره ۶۰ ،  پدرم اعتیاد داشت وقتی رفت اونجا خیلی اخلاقش تو یه سال تغییر کرد و حتی مادرم هم میره خیلی رندگیمون خوب شده یه سر برو دعام میکنی

شرایط جداشدن خیلی سخته یکی از فامیلای ما بسختی جدا شد ولی مهریتو بذار اجرا تا حساب کار دستش بیاد

الان تنها کاری که میتونم بکنم اجرا گذاشتن مهریه است 

و اینکه بهم نفقه نداده از بقیه شون مدرک ندارم