2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بفکرمی لحظات سختی میگذرونم.

کاری نمیکنم کاش کاری ازم برمیومد

خواهر ندارم اما خواهرانه وازته دل برای پسرت و خودت حال خوب و شفای عاجل آرزو میکنم ودعاگوتم

بویِ روزهای خوب می آید...
ممنون از امیدواریت، چیزی کع بزام سخته اینه تحمل اینکه خار بره به پاش زو نداشتم، وای الان قراره مدتها ...

سلام عزیزم چ ازمایشی دادین متوجه شدین خواهر منم کوچیکه همیشه پاهاش درد داره

ریدم توی سواد نداشته ات😕😕😕😕وقتی چیزی نمیدونی دهنتو ببند و حرف نزن‌‌‌‌‌‌...پشت این تاپیک یه مادر ...

ادب  چیز بدی نیستا..وقتی یک فرد با بیماری اطرافیانش مواجه میشه  باید اطلاع دقیق وصحیحی ازبیماری داشته باشه..هم تلاش کنه وهم امیدوار باشه...

پارسا پسرمامان😍

اکثر سرطان های خون درمان میشن نهایت پیوند میشن.

من ۲سال بخش خون وانکولوژی بودم.

پسر من تومور داشت بدخیم بود.

بچه دوستم سرطان خون داست خوب شد دوستنم همینطور

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
کاشکی یه کم بیشتر درست رو میخونیسرطان دو‌نوع‌ خوش خیم‌و‌بدخیم دارههمین خالای رو بدن جنابعالی هم سرطا ...

باشه شما درست میگی

من اصلا حوصله بحث ندارم

چند نفرم حرفم و تایید کردن

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
ممنون ، دعا کنید، من پروسه درمان برام سخته خیلی سخت

الهی به حق طفل۶ماهه امام حسین خدا از رحمتش ناامیدت نکنه شفای پسر کوچولوت رو بده بسپار به خانم فاطمه زهرا که خودشون مادر بودن پسرت رو صحیح و سالم از خدا برات بخواد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔