2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

خوشبحالت برا من تو بیمارستانو هر کار کردم نشد جلوشونو بگیرم زدن بهش

ولی بقبه رو نردم

سر اون پسرمم ک زدم هر روز ی دردی گرفتن

یه واکسنش بود تا زدم تشنج بدون تب کرد بچم🥲

ب پرستاره گفتم تو امضا و تعهد میدی بعد از واکسن بچم اتیسم و تشنج نشه،گفت نه من تعهدی نمیدم

انشاللع ، کلی امیدواری گرفتم

عزیزم انشالله خبر سلامتی به زودی به ما میدی 

چند وقت پیش مغازه آجیل فروشی بودم یک خانم واقا جوان با دختر دوساله کوچولو وارد مغازه شدن و تمام مغزیحات خام کشمش خلاصه هرچیزی بچه میتونست بخوره وخام بود خریدند گفتند دکتر طب سنتی گفته اصلا 

مواد غذایی که حرارت خورده به هیچ عنوان به بچه ندید 

گفتن تغذیه کلا با همین مواد هست 

میوه های خشک شده توسط آفتاب وبدون مواد افزودنی باشه  یعنی گوگرد و... نداشته باشه 

فروشنده بهشون گفت ازهرجا دیگه خواستید خرید کنید حتما به مغازه دار بگید که جنس مونده که مواد شیمیایی برای دور شدن حشرات بهش میزنن به شما ندن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدن درد داشت، فکر کردیم ویروسه ازمایش دادیم اتفاقی، البت باعث نشه بقیه بترسن،

عزیزم ببخشید میپرسم کجاش درد میکرد دختر من چند وقته زیاد میگه پام‌درد می‌کنه ساق پاش من خیلی میترسم ولی شوهرم میگه سرما خورده 

یه جنوبی عاشق شمال

ازمایش

دوست خوبم اصلا نگران نباش. پدر منم سه سال پیش متوجه شدیم سرطان خون داره. اولش خودمونو باختیم زندگیمون جهنم شد هیچ امیدی نداشتیم ولی پروسه درمان که شروع شد همه با روحیه ی عااالی و کلی امید و انگیزه در کنار پدرم بودیم، شیمی درمانی شد چندین جلسه، مغز استخوان ازش گرفتن و پرتو درمانی و... 

در نهایت با لطف و خواست خدا خوب شد و الان یه زندگیه کاااملا عادی و نرمال داره خداروشکر صحیح و سلامت 

اصلا خودتو نباز 

میدونم خیییلی سخته واستون 

ماهم اگر سه سال پیش بهمون میگفتن همه چیز بخیر میگذره و پدرم مثل روز اول میشه واسمون غیر قابل باور بود 

الهی بمیرم 😔خدا خودش شفاش رو بده إن شاالله 🤲 دوباره آزمایش بگیرید 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

بعد برای ثبت نام مدرسش مشکل پیش نمیاد؟

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
الرژی والا نمیدونم بچم سالم بود، باشه درخواست میدم

قبول کردم بفرست برام

دکتری که گفته سرطان خونه چه تخصصی داره؟

من خودم بعد چکاپ دخترم گفتن عفونت وارد خونش شده بستری میخاد و اینا

بردیم جای دیگه گفت اصلا عفونت نداره آلرژیه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بعد برای ثبت نام مدرسش مشکل پیش نمیاد؟

نمیدونم پسرم. چهارسالشه هنوز مدرسه نمیره

ولی واکسن برا مدرسه قانونی نداره ینی جز قوانین نیست 

خواسته خود مدارسه

اونو هم توکل برخدا درست میشه 

نمیدونم پسرم. چهارسالشه هنوز مدرسه نمیرهولی واکسن برا مدرسه قانونی نداره ینی جز قوانین نیست خواسته خ ...

اهان من هردو بچه هام کپی کارت واکسنو میخواستن حتی پیش دبستانی

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
قبول کردم بفرست برامدکتری که گفته سرطان خونه چه تخصصی داره؟من خودم بعد چکاپ دخترم گفتن عفونت وارد خو ...

خدا کنه مال ایشون هم اشتباه شده باشه 🤲

از دیشب تمام فکر و ذهنم درگیرشه طفلی استارتر خدایا بهشون رحم کن😔

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

تاپیک های منو نگاه کن

هرجا کمک خواستی بگو

خوب میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم