عزیزم انشالله خدا به دلت صبوری بده پسر خواهر شوهر میکن سه چهار سالگی یهو نتونست راه بره اونا بعد یک ماه که تو بیمارستان های اصفهان درگیر بودن تازه فهمیدن سرطان خون هست اومدن شیراز یه مقدار درمانش طول کشیده ولی الان جوونه و داره کار میکنه حتی تو سن نوزده سالگی تونسته برای خودش موتور و ماشین و گوشی بخره. اصلا امیدت از دست برات از ته دل دعا میکنم به زودی خوب شدن بچه ات رو میبینی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
بفرمایید شما دکترای ایمنولوژی دارین که متوجه فرق واکسنای الان با قدیم شدی؟محض اطلاع تون، کلا از همون ...
جدیداازهنداومده میخوای قبول کن میخوای نکن اصلااصلااصلااصرارندارم قبول کنی عزیز
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
ولشون کن من جواب یکیشون رو هم ندادمواقعا باید اون مادر همگروهیم ک بچش دقیقا بعد واکسن فلج شده رو آو ...
من ازسردلسوزی میگم ولی بعضیامثل ابوجهل بااینکه میدونست پیغمبرحقه قبول نداشت این ادماهم هم مثل ابوجهل هستن
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم