2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182500 بازدید | 1362 پست
عزیزم بدخیم یا خوشخیم

عزیزم انشالله خدا به دلت صبوری بده پسر خواهر شوهر  میکن سه چهار سالگی یهو نتونست راه بره اونا بعد یک ماه که تو بیمارستان های اصفهان درگیر بودن تازه فهمیدن سرطان خون هست اومدن شیراز  یه مقدار درمانش طول کشیده  ولی الان جوونه و داره کار میکنه حتی تو سن نوزده سالگی تونسته برای خودش موتور و ماشین و گوشی بخره. اصلا امیدت از دست برات از ته دل دعا میکنم به زودی خوب شدن بچه ات رو میبینی

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچت که مریضی لاعلاج گرفت و کج و کوله شد اونوقت حتما بیا اینجا بگو من غلط کردم که واکسن به بچم نزدم ...

واکسن چیز خوبی تم نیست.منکه همرو زدم به بچم

ولی بخای علم و زیر و رو کنی و کتابهای مرجع لاتین بخونی تهش میشه نزدن واکسن

خداییش مننن😭

براش دعا میکنم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه شیر میدم اگه قابل باشم براش دعا کردم🙏

استارترو دعامیکنی ک ان شاا...حاجت روا بشه

منم دعامیکنی؟

حاجت مهمی دارم ک خیلی علکی علکی،توش "نه" افتاده!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
توی به گروهی همهع مادرانیکه نوزاددارن جمع هستن همه چیوباهم درمیان میازرن میهوای ببرمت اون گروه تجربش ...

ولشون کن من جواب یکیشون رو هم ندادم

واقعا باید اون مادر همگروهیم ک بچش دقیقا بعد واکسن  فلج شده رو آورد کرد تو چشم اینها 

بحث نکن باهاشون ولشون کن

بدن درد داشت، فکر کردیم ویروسه ازمایش دادیم اتفاقی، البت باعث نشه بقیه بترسن،

گریم گرفت خدا بهت صبر و توان بده اگه قابل باشم از امروز تا روز خوب شرنش براش دعا میکنم،

اگه سختت نیست ممکن بگی چجور بدن دردی داشت؟ بیشتر کدوم قسمت های بدنش درد میکرد، از پا درد زیاد شکایت داشت؟

الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

منو دعامیکنی؟

حاجت مهمی دارم ک وقتش داره میگذره

خیلی مهم...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
بفرمایید شما دکترای ایمنولوژی دارین که متوجه فرق واکسنای الان با قدیم شدی؟محض اطلاع تون، کلا از همون ...

جدیداازهنداومده میخوای قبول کن میخوای نکن اصلااصلااصلااصرارندارم قبول کنی عزیز

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

ولشون کن من جواب یکیشون رو هم ندادمواقعا باید اون مادر همگروهیم ک بچش دقیقا بعد واکسن فلج شده رو آو ...

من ازسردلسوزی میگم ولی بعضیامثل ابوجهل بااینکه میدونست پیغمبرحقه قبول نداشت این ادماهم هم مثل ابوجهل هستن

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

من ازسردلسوزی میگم ولی بعضیامثل ابوجهل بااینکه میدونست پیغمبرحقه قبول نداشت این ادماهم هم مثل ابوجهل ...

ببین میترسن میدونی چرا؟ بعد واکسن کرونا و عوارضهاشو ک دیدن و گند واکسنا در اومد میدونن واکسنا بدن

ولی چون از اول تو ذهنمون فرو کردن واکسن خوبه

حالا اگه یه عده بگن بده میترسن و به ما توهین میکنن