2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182500 بازدید | 1362 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سطح سواد و آگاهی و مطالعه شماها زیییر صفره. شماها هستین که به تاپیکای حس ششم اعتقاد دارید و به دعا ...

نه من اصلا به حس ششم اعتقادندارم دوماجواب ابلهان خاموشیست

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

سطح سواد و آگاهی و مطالعه شماها زیییر صفره. شماها هستین که به تاپیکای حس ششم اعتقاد دارید و به دعا ...

توی به گروهی همهع مادرانیکه نوزاددارن جمع هستن همه چیوباهم درمیان میازرن میهوای ببرمت اون گروه تجربش کردن بیچاره هاخودشون بهت بگن یاعکس نوزادبیچارشونونشونت بدن که بعدازواکسن چند ماه توبیمارستان بوده وفلج شده

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

انشالله زود خوب خوب میشه عزیزم امیدت به خدا باشه ❤️

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

با چشون گریون مینویسم 

اقام ابولفظل ب حق دستای بریدش خودش شفاش بده 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟