2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182503 بازدید | 1362 پست
الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

میشه  واسه بچه مریض منم دعا کنی یکساله بچه ۶ سالم درگیره  تشنجه اصلا هم با دارو خوب نمیشه تو رو خدا تو ک دعات گیراست واس به منم شفا بخواه  لطفا 

الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

سما تخصص خاصی داری که میگی واکن سمه؟ خانم مبفهمی با بچه هات چکار کردی؟ میدونی فلج اطفال درمان نداره؟ میدونی دیفتری و کزاز درمان ندارن.

متاسفانه قوانین هنوز نمیتونه با افرادی مثل شما مقابله کنه. با جون بچت بازی کردی. خدا به اون بچه رحم کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مشت ادم بیسواد که دیپلمم ندارن، نمیدونم تحت تاثیر چی، به این نتیجه رسیدن واکسن سم هیت.

مادرا، واکسن ها الکی ساخته نمیشن. واکسن ها میکروب ضعیف شده یا کشته شده ان.

باعث میشه سبستم ایمنی بچه هاتون نسبت به اون واکنش بده و ایمن بشه. بیماری هایی که علیه شون واکسن ساخته شده اصلا درمان ندارن. دیفتری، کزاز، فج اطفال، سرخک اینا کشنده اند.یک سبستم جهانی برای ریشه کنی اینا داره تلاش میکنه.

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

بچه خواهرم به همین شکل نشون داد توسن ۳سالگی دیگه نتونست راه بره وهنوز تحت نظره وپیش دبستانی که اجازه نداددکتربره،والان کلاس اول داره میره،عزیزم امیدوارم که قوی بشی وپله پله رشد گلتوببینی😘🌹

۷۵.۹۲۸۰
سما تخصص خاصی داری که میگی واکن سمه؟ خانم مبفهمی با بچه هات چکار کردی؟ میدونی فلج اطفال درمان نداره؟ ...

حالا بچه های خودشون که هیچ‌؛ متاسفانه یه سری بیماریها مثل سرخک و‌سیاه سرفه به خاطر واکسن نزدن یه عده ممکنه دوباره شایع بشه 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

عزیزم.نگران نباش.پسر همسایه ما اندازه بچه شما بود گرفت.الان کلای اوله و خیلی هم شور خدا سالم و سرحال.واقعا سرطان خون توی بچه ها خوب میشه و به درمان خوب جواب میده

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم

آره واقعا اون خانم راست میگه ‌که واکسن خوب نیست.قدیم خوب بوده که واکسن نبوده و از مادرا و مادربزرگامون که بپرسیم حداقل هر کدوم سه چهار تا بچشون مریضی های مختلف گرفتن و مردن.من نمیدونم کدوم بیسوادی میگه واکسن بده آخه.بد نیست ی کم مطالعه و تحقیق کنید بد حرف بزنید .

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
آره واقعا اون خانم راست میگه ‌که واکسن خوب نیست.قدیم خوب بوده که واکسن نبوده و از مادرا و مادربزرگام ...

عقل که نباشد جان در عذاب است که متاسفانه یه عده نه تنها خودشون جان بقیه رم تو عذاب میندازن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

خاک توی سرت زنک نادون گاااو.   

بعدا ببین چه بلایی سربچت آوردی

تو خودِ خری

نه اینکه مثل خری   بلکه خودِ خری

اصلا خر بودن تویی

خر از رو تو یاد گرفت که خر شد 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اشکم درومد استارتر من میفهمم مریضی بچه چه امتحان سختیه...

وقتی زجر کشیدنشو میبینی و کاری ازت برنمیاد و از ته دل دعا میکنی همه درداش بیاد تو جونت ولی بچت سالم باشه...

از ته دلم دعات کردم گرچه پرگناهه ولی من یک بچه معصوم معلول دارم که واسطه قرارش میدم میدونم پیش خدا خیلی عزیزه....

الان با سلولهای بنیادی خیلی درمان سرطان خون پیشرفت کرده امیدوارم بند نافشو داشته باشین، این درمان فقط شیراز و تهرانه تو ایران

احتمالا از عوارض واکسنهاستوگرنه چه دلیلی داره بدن یه بچه دچار سرطان بشهلطفا طرفداران واکسن ریپ نزنن ...

دهنتو ببند بی سواد عصر حجری. 

گوساله

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...