2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182506 بازدید | 1362 پست

اکثر بچه هایی که بیماری میگیرن خوب میشن ،دختر پسر عمم تو همین سن گرفت ،دو سه ماه تو بیمارستان بود خیلی هم اذیت شدن اما الان خدا رو شکر دوم یا سوم دبستانه ،کاملا خوبه ،نگرتن نباش ایشالله خوب میشه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدن درد داشت، فکر کردیم ویروسه ازمایش دادیم اتفاقی، البت باعث نشه بقیه بترسن،

پسرجاری منم داشت اولش هیچکس متوجه نمیشد تایه دکترهست اون متوجه شد تهرانه فوق تخصص خون وپلاسما هست متخصص اطفالم هست اگه خواستی شمارشوبدم ببرش اونجا نگران نباش خیلی زود خوب میشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
ممنون از امیدواریت، چیزی کع بزام سخته اینه تحمل اینکه خار بره به پاش زو نداشتم، وای الان قراره مدتها ...

نه عزیزم اینطوریا نیست ماه به ماه یک روز بستری میشه نگران نباش

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

احتمالا از عوارض واکسنهاست

وگرنه چه دلیلی داره بدن یه بچه دچار سرطان بشه

لطفا طرفداران واکسن ریپ نزنن که جواب نمیدم

خودتون برید تحقیق کنید واکسنای نوزادی چقد سمن لنگه واکسن کرونان

احتمالا از عوارض واکسنهاستوگرنه چه دلیلی داره بدن یه بچه دچار سرطان بشهلطفا طرفداران واکسن ریپ نزنن ...

دقیقا.  واکسن عوارض زیادی دارده و تا الان هم دلن به سربازان و هم به نوزادان میزنن. 

من متعجبم برخی‌ها با اینکه می‌دونن. این واکسنها عوارض زیادی داره و حتی کشنده هستند. هنوز میزنن

حتما نوره اصل بخر. و بعد بده بوش. کنه. و هر ۱۰ روز یکبار باید بدنش  موزه بزنی. قبل از استفاده از موزه. بده بوش کنه. البته باید نوره اصل باشه برای رفع سرطان عالیه. حتما قبل از استفاده از موزه اون بو کنه