2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
سلام عزیزم خدا میدونه باتک تک حرفات اشک ریختم انقدر دلم گرفت که یک ساعته تاپیکای قبلی تو دارم میخونم ...

خودمم الان رفتم دیدم، و اشک زیختم چقدر غمها و غصه های اون موقع ام کوچیک بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی انشالله زود خوب میشه بچس بدنش امادگیو داره ک زود ترمیم بشه خدابزرگه خودش کمکت میکنه فقط امیدتو از دست نده🫂❤

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

اصلا نا امید نشید

به امید خدا شفا پیدا میکنه

مادربزرگ دخترخالم سرطان خون داست الان سالمه.

به امید خدا شفا پیدا میکنه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اسی انشالله که زود خوب میشه اصلا نگران نباش عزیزدلم .من دکترم دکتر مسعود میرکاظمی تهران هست کارش حرف ندارع یسره آمریکاست بیمارستان عرفان نیایش عمل می‌کنه خیلی بیمارستان خوبیه بچه هارو دیدم که اصلا اذیت نشدن اگه اینستا داری پیچ شو بزن و براش بگو ببین چی میگه خدابزرگه میفهمم چقدر برات سخته جیگر گوشتو با درد ببینی ولی خدابخشندس گلم ایشالله زودی خوب میشه 🥺🫂❤️

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
برای منم دعا کن فردا دکتر بگه پاهات خوب سده و میتونی راه بری

ایشالله که خوب شده و با خوشحالی از دکتر بر میگردی عزیزم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خودمم الان رفتم دیدم، و اشک زیختم چقدر غمها و غصه های اون موقع ام کوچیک بودن

الهی بگردم چقدر دلم غم وغصه ی بی انتهای تورو از ته دل حس میکنه ازته دل ده بارگفتم خدایاتورو به حق فاطمه زهرا پسرکوچولوی استارتر رو شفابده 

بویِ روزهای خوب می آید...
میشه منم دعا کنید. یلحظه تاپیکتونو دیدم به دلم افتاد بگم برای منم دعا کنید. مشکلاتی ک تو ذهنم حل شه. ...

الهی😘قابل باشم عزیزم.شماهم درست شدن کار همسرم دعا کنین🙏

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
دلم میخاد بهترین جا ببریمش

عزیزم دکتر حمیدیه ببمارستان مرکز طبی کودکان  چند سال بیماری سرطان خون و از طریق ژن درمانی کشف کرد پسر خودم تو ۱۴ ماهگیش پیوند مغز استخوان شد واقعا دکتر حمیدیه از طرف خدا بود برام.خداروشکر الان پسرم سالمه بزن گوگل ببین کیه واقعا