2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182210 بازدید | 1358 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان قشنگم الهی که خدا بهت قدرت بده الهی که خدا خودش کمکت کنه به دل پاک معصوم پسر قشنگ نگاه کنه زود زود خوب بشه با تن سالم ببریش خونت الهی حضرت علی اکبر دستشو بگیره قشنگم

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

استاتر عزیز اگه تونستی این کاری که بهت میگم انجام بده عزیز سرطانی ما با این درمان شد دکتر گفت معجزه اس 

۴۰ روز تا دوماه روغن سیاهدانه و زیتون (اصل پیدا کن) شب موقع خواب ماساژ بده کف پا مشمپا بپوشن بعد جوراب صبح پاشدی بشور بعد حدود دوماه آزمایش بده آن شاالله  که دکتر به شما هم گفته معجزه اس وسرطان از بین رفته❤️🙏

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
آبت الکرسی خوندم انشالله شفا پیدا میکنه نگران نباشید🧡براش بند نافش رو نگه داشتین برای سلول های بنیا ...

نه، فکز کن منه احمققق من خاک تو سر تو دلم گقتم براجی اینکارو کنم مگه قرازه چی بشه، یعنی الان گفتین بند دلم پاره شد انگار اصلا یجوری شدم

پسر منم 4 سالشه بعضی وقتا پاهاش درد می‌کنه از خواب بیدار میشه اونم فقط پای چپش یه جورایی نگران شدم م ...

عزیزم اصلا فکرای بد نکن پسر من یهویی اینجور شد

بچه تون بخاطر بازی و دوییدن پاهاش درد میگیره یابخاطر رشد قدی همین