2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فردا پسرمو میبرم دکتر 

استرس خیلی بدی دارم،حالم بده

خدا کنه فردا بگه بهتر شده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

فقط کسایی که مریض دارن یا خودشون بیمارن حالتو درک میکنند خیلی سخته😢

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

عزیزم انشالله خوب میشه، خدا یار و نگهدار فرزندت هست بسپر دست خودش، خیلی ناراحت شدم فقط قوی باش بذار پسرت با روحیه باشه، من همین الان نذر کردم مبلغی ریختم حساب محک، انشالله پسر گلت شفا میگیره توکلت به‌خدا باشه

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم

یه پرواز بگیر

مستقیم نجف

ماشین بگیر

برو کربلا

بین الحرمین

ببین

کلیییییی ادم میان بچشونو میذارن میرن خوب میشه

زیر قبه از ته دل دعا مستجابه شنیدم امام حسین دست رد به سینه مادر نمیزنه

اگر میتونی برو♥️

امیدوارم کوچولوت زوودتر خوب شه  

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

یه پرواز بگیرمستقیم نجفماشین بگیربرو کربلابین الحرمینببینکلیییییی ادم میان بچشونو میذارن میرن خوب می ...

تو این شرایط فکر نکنم بتونه بچه رو ببره 

باید تحت نظر باشع 

به امید روزهای خوش 💝

دختر من از دو سالگی پا درد داره، اتفاقا دیروز هم درد داشت، سال قبل از خواب بیدار شد و بهم گفت ماما ن ...

پسر منم 4 سالشه بعضی وقتا پاهاش درد می‌کنه از خواب بیدار میشه اونم فقط پای چپش یه جورایی نگران شدم می‌تونه بخاطر رشد باشه ؟

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
من خیلی ضعیفم خیلی، همین الان که دوسه روزه بستزی هستیم بریدم، برررریدم اینجا برام مثله قفسه، بچه ی د ...

استارتر عزیزم. من خودم هم مادرم می‌فهمم 

خیلی سخته ولی بخاطر فرشته کوچولوت بااااااید قوی باشی.

چون بچه کااااملا به احوال شما آگاهه و استرس خودت بهش انتقال میدی، 

خودت هم با تمام قلبت انرژی مثبت و حس خوب به بچه‌ات انتقال بده

استرسش کم کن، «استرس که بیاد پایین، سیستم ایمنی می‌ره بالا» و بالعکس 

اسباب‌بازی‌های مورد علاقه اش بیار داخل بیمارستان باهاش بازی کن، براش آهنگ و فیلم مورد علاقه اش بذار و هرکاری که حال دلش خوب می‌کنه♥️

قوووی باااااش تو ماااادری هممممه امید و پشت و پناههههش اینم یه پروسه گذرا نگاه کن مثل واکسن مثل ختنه کردن و..

همه چی بسپار به خوده خدا بگو «میدونم که می‌بینی و از خود من به بچه‌ام مهربان‌تر، پس با تمام وجودم می‌سپارمش به خودت»

به امید خدای مهربان تاپیک سلامتی گل پسرت رو زدی تگم کن♥️

سلام عزیزم خدا میدونه باتک تک حرفات اشک ریختم انقدر دلم گرفت که یک ساعته تاپیکای قبلی تو دارم میخونم از حساسیت های مادرانت از زمان بارداری تا بزرگ شدن پسرت اشک ریختم ازته دل آرزومیکنم بیای اینجا تاپیک سلامتی پسرتو بزنی

بویِ روزهای خوب می آید...