2777
2789
عنوان

جراحی کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 53 پست
مامان من فقط ۳ روز درد داشت ببرید دکتر چک کنه

آخه دکتر خودش هم بردیم گفت اوکیه عمل خوب بوده ولی خیلی درد داره فقط با مسکن آروم میشه و دوباره شروع ...

اخه میگی مادرتون بعد عمل هم درد داره که..اینجیزارو میشنوم میترسم..هزینه عملش چقد شد

آخه بدن با بدن فرق داره مامان من با بیمه تامین اجتماعی آیت الله کاشانی جراحی کرد بدون هیچ هزینه ای

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا همیشه درد میکشم..ینی در حده مرگه ها سرمو میزنم به دیوار..چون دارو سنگ شکن خوردم و الان چند روزی ...

دکتر بهم میگفتن سنگ شکن برای کیسه صفرا خیلی خطرداره ممکنه توحالببرکنه و دورازجون۹۰درصد مرگه

دکتر بهم میگفتن سنگ شکن برای کیسه صفرا خیلی خطرداره ممکنه توحالببرکنه و دورازجون۹۰درصد مرگه

ممکنه چی کنه؟ وای ترسیدم..البته دکتر گفت اگه سنگات روغنی باشن آبشون میکنه 

??????Ya umutlar biterse

متخصص داخلی خوب میشناسید؟

فردایی بیمارستان ممکنه خدای نکرده اشتباهی توعمل رخ داده باشه بهتره برید پیش دکتری ک عمل کرده من خودم صفرامودراوردم این چیزا رو تو بیمارستان دیدم برای همین میگم برید بیمارستان بهتره

فردایی بیمارستان ممکنه خدای نکرده اشتباهی توعمل رخ داده باشه بهتره برید پیش دکتری ک عمل کرده من خودم ...

بردیمش حتی سونوگرافی کامل هم انجام دادیم وایییی هیچی خیلی میترسم 

عمل صفرا سه چهار روزه اول خیلی درد داره ولی بعدش دوهفته نه خوبه من بچه شیرخوار داشتم خودم شیرده بودم بچم ۱۱کیلو بود بغلش میکردم 

اینارو میگم ک متوجه بشی دردش نباید زیاد باشه درحدی ک ازتحمل خارج باشه