2777
2789

ما تازه عروسی کردیم فردا سالگرد عقدمونه 

همسر من خیلی برام کادو خریده تقریبا تو همه مراسما حتی روز همسرم برام سکه خرید 

منظورم اینه که همیشه حواسش هست حتی دستش خالی بوده هم بازم تو این سه سال ک نامزد بودیم همه کار می‌کرد پارسال برای سالگرد عقد برام گوشی گرفت 

اگه شما بودید دستبندتونو میفروختید پی اس 5 بگیرید ؟ عاشق پی اسه ینی اگ بگیرم انگار دنیارو بهش دادن 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه واقعا خوبه از نظر برخورد و اینکه پشتت باشه اره

اره واقعا همه جا هوامو داشته و مطمعنم اگ اینکارو کنم چند ماه بعد مثل همون دستبند و برام میخره فقط به قول بچه ها میترسم ناراحت بشه که چرا فروختم 

اره واقعا همه جا هوامو داشته و مطمعنم اگ اینکارو کنم چند ماه بعد مثل همون دستبند و برام میخره فقط به ...

بهش نگو فروختی اگه میتونی قرض بگیر نمیتونی هم بهش نگو سکه اگه داری بفروش که جلو چشم نباشه

بهش نگو فروختی اگه میتونی قرض بگیر نمیتونی هم بهش نگو سکه اگه داری بفروش که جلو چشم نباشه

اره سکه دارم ، ولی اندازه پی اس نیست 

میتونم سکه هامو بفروشم از مامانمم قرض کنم بقیشو تیکه تیکه بهش برگردونم نه؟

برات توی سه سال همه کار کرده ..هنوزم شک داری بگیری یا نه؟؟؟؟بعدم اگر میخوای طلا بفروشی ...بفروش...حسن نیت خودتو نشون میدی و خودت داری میگی بعدا برات جبران میکنه....ارزششو داره.....ولی بعضی مردا واقعا ارزش ندارن

خوب شد؟؟؟؟