عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1280 عنوان تا حالا اکستون ب دوستتون چشم داشته 74 بازدید | 10 پست برا من اره شده و با من کات کرده و بعد ب دوستم پیام داد شما تجربشو دارین و اخرش چیشد؟؟ خدایا سپاسگزارم دیروز | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1280 چقد لاشیشانس آوردی اره قبلش داشتم براش گریه میکردم هم خدایا سپاسگزارم
mahvin909 عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 935 چشم؟😂نه تنها ب دوست خودم ب دوست مامانشم چشم داشت😂🫤ی سال که همزمان با من بود یا دوستمم بودتوبه کرد مثلا هه زرشکاخرم گندش درومد با دوست مامانش ریختن روهم🤣باز خوبه از تو جدا شده بی شرف اکس من هم خرو میخاس هم خرما
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1280 چشم؟😂نه تنها ب دوست خودم ب دوست مامانشم چشم داشت😂🫤ی سال که همزمان با من بود یا دوستمم بودتوبه کرد ... وای این دیگه چ بیشر ف بوده😂من برام بی اهمیت شده ولی یکم خیلی کم بدم اومده هم خدایا سپاسگزارم
mahvin909 عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 935 وای این دیگه چ بیشر ف بوده😂من برام بی اهمیت شده ولی یکم خیلی کم بدم اومده هم نمیتونی تصورشو بکنی خیلی گشنه و ندیده بود🤣اره بی اهمیت باشه برات پسرا سرشون ب تنشون نمی ارزه که مهم باشن اصلا هر کی میره دنبال لیاقتش
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1280 نمیتونی تصورشو بکنی خیلی گشنه و ندیده بود🤣اره بی اهمیت باشه برات پسرا سرشون ب تنشون نمی ارزه که مهم ... بعدش اومد ازت بخواد بهش برگردی؟میگم شاید یدفه بیاد و دوس دارم فحشش بدم😂 خدایا سپاسگزارم
mahvin909 عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 935 بعدش اومد ازت بخواد بهش برگردی؟میگم شاید یدفه بیاد و دوس دارم فحشش بدم😂 بگم 5 بار اومد باورت میشه؟🤣هر بارم من احمق تر از قبل گولشو میخوردم😐💔اخرم پنج باره خیانت کرد دیگ خودم سیفونو کشیدم بابا😂😐تو گول نخوریا از قدیم میگن کره خر اهو نگردد چونکه بیادش خر است اگرم برگشنتهر چی فحش بلدی بهش بده بلاکش کن مثل من نباش مرسی اه😂
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1280 بگم 5 بار اومد باورت میشه؟🤣هر بارم من احمق تر از قبل گولشو میخوردم😐💔اخرم پنج باره خیانت کرد دیگ خ ... 😂😂ای خداا از دست اینا ولی اره کسی ک یبار خیانت کنه دفه بعدی هم میکنه فحش هم ک نه نمیدونم ولی خیلی بهم توهین کرد و من هیچی جوابش نمیدادم و فقط نگاش میکردم الان میگم خاک تو سرم ک جوابش ندادم ولی فک نکنم برگرده هم کثافت عنو خدایا سپاسگزارم
mahvin909 عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 935 😂😂ای خداا از دست اینا ولی اره کسی ک یبار خیانت کنه دفه بعدی هم میکنه فحش هم ک نه نمیدونم ولی خیلی ... به منم توهین کردن هم خودش هم مامانش هیچی نگفتمچقدددد درکت میکنم🫂ولش کن دیگه بهتر ک برنگرده