2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182454 بازدید | 1362 پست
سلام عزيزم برادر شوهر من ١٠ سال پيش شايدم بيشتر متوجه شد سرطان خون داره هنوزم سالم و سرحال و بعد اىن ...

میشه برای مشکلات منم دعاکنید لطفا♥️🥲خدا خیرتون بدا

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

دکتر حمیدیه تو بیمارستان مرکز طبی کودکان کار میکنه و بچه هایی که سرطان خون دارن رو علاوه بر شیمی درمانی و پیوند، ژن درمانی میکنه که کارایی و درمان بالایی داره، یه سر اونجا برین پیشش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

وااااای🫠🫠

اینطور بود ک اینهمه بچه دارن هروز میرن واکسناشونو میزنن 

ینی همشون مریضن؟ 

خیلی ریسک بدی کردی 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

اگه خدای نکرده یک‌ درصد بچه‌تون یکی‌ از بیماری‌های مربوط به نزدن واکسن براش پیش بیاد هرگز خودتونو نمیبخشید

دیدم کسیو که واکسن فلج اطفال نزدن براش و الان مشکل‌داره 

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪

خدایا اگر صدامو از قلبم میشنوی از سلامتی من بگیر به پسر کوچولو بده خدایا قبلم درد گرفت 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

عزیزدلم خدا به دلت آرامش به به وجودت تحمل تا بتونی کنار پسر گلت جشن سلامتیشو بگیری

مثل دختر خالم که جشن سلامتی دختر ۷سالشو گرفت که از سرطان خون نجات پیدا کرد

فقققققط بزرگش نکنید،نترسید

الهی که بچت خوب شه اصلا اشتباه گفته باشن‌.مامان قوی باش عزیزدلم.کاش ادم خودش همه مریضیای بچشو جذب میکرد ولی درد بچشو نمیدید.امید داشته باش و شاد باش بخاطر بچه ی نازت

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.