2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانه هم کمی مقصر بوده بچه خیال پردازی کرده عکس العمل مامانه باعثه شک پدر شده یه وقتی بچه منم به باباش گفت تو نبودی یه آقاهه با پیرهن سفید اومد خونمون رو مبل نشست اسمشم گفت غلام بوده منم خندیدم و گفتم لااقل یه اسم قشنگتر پیدا میکردی مامان و همسرمم خندید همین و دیگه هیچ وقت تکرار نشد

اره فقط کاش دخترش دیگه چیزی نگه چون بدتر میشه اوضاعخیلی ناراحتم منم براش امیدوارم با مشاوره حل شه

اره کاش من واقعا میترسم از این دختر 

من اگ دختر دار بشم و دخترم مث دختر این خانوم بشه باشوهری ک من دارم سرمو بیخ تا بیخ میبره بقران 

میگم عزیزم همه بچها چنین ذهن خیال پردای دارن برام سواله ؟

همشون نمیدونم عزیزم اما میدونم اونا دنیارو جور دیگه میبینن پس نمیشه رو حرفاشون زیاد حساب باز کرد و جدیشون گرفت این مامانم چون عکسالعمل تند نشون داده بازم بچش تکرار میکنه باید ببینه این موضوع از کجا به ذهنش رسیده اگع با آرامش برخورد میکرد مسلما ریشه حرفشو پیدا میکرد

اخه نگرانش بودم اگ واقعی بود‌گناه داره از مردای ایرانی بعید نیس میزنن ی بلایی سرش میاره

سلام عزیزم چقد تو خوبی

دخترم به شوهرم گفته بوده من خودمو میزنم خواب مامانم با گوشیش به یه اقایی گفته بذار شوهرم بخابه میام پیشت،بعدش هرچی گفت شوخی کردم باباش باور نکرده بود.انقد افسرده شد بخدا،اصلا باهام حرف نزد،هرچی گفتم دروغ میگه بخدا اصلا حالش بد شده بود.بهش گفتم گوشیمم ببر باخودت نبرد.دیگه بدون خداحافظی رفت باهام قهر بود بی دلیل بدون گناه.منم دخترمو از غصه ی دلم کتک زدم و انقد گریه کردم که خدا بگه.بعد به پس فرداش به شوهرم پیام دادم امروز شنبه اس بیا بریم پرینت بگیریم(میخواستم به قهرم ادامه بدم چون بی گناه بودم داشتم بیخودی سین جیم میشدم ولی دلم براش سوخت گفتم هرکی باشه باورش میشه.)

گفت اگه گوشی دیگه داشتی چی اخه بی انصاف چی برات کم‌گذاشتم؟دیگه انقد قسم خوردم و گفتم توروبا دنیا عوض نمیکنم چرا این فکرو کردی چرا بهم اعتماد نداری و...این بچه شوخی کرده دروغ گفته،میگفت چجوری این دروغ به ذهنش رسیده....

خلاصه دیگه گفتم انشالا اگر روزی پام خطا رفت بمیرم به صب نکشم اخه چی ازم دیدی دیگه خودش دید چقد حال خودمم خرابه دیگه زنگ زد حرف زدیم اشتی کردیم.

ممنونم عزیزم به یادم بودی😘

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.