2777
2789

استرس اعلام نتایج آزمون سردفتری خفه ام کرده . خودمو اینجا سرگرم میکنم تا دیگه فکروخیال نکنم . گفته بودن امروز جوابا میاد هنوز نیومده 

چند روز پیش رفته بودم آرایشگاه یه دختره رو دیدم اونجا. همسن بودیم تو مدرسه دیده بودمش . اون انسانی بود من تجربی.  دختر خوشگلی و خیلی با ادبی بود . لبخند زد بهم گفت از وقتی مدرسه تموم شده دیگه ندیده بودمت . ما باهم همکلاس نبودیم خیلی خوب یادم نمونده بود بعد یه خورده آدرس دادن و تعریف خاطرات یادم افتاد کیه . پرسید ازدواج کردی گفتم آره.  گفت تو مدرسه خییییییلی از تو خوشم میومد . هم خوشگل بودی هم زرنگ هم مغرور . خیلی ب داداشم گفتم بیاد تورو بگیره . یبار اومد دم مدرسه تورو دید گفت اون دختره خیلی خوشگله ب من نمیدنش. 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اومدم خونه با مامانم حرف میزدیم ب مامانم گفتم فلان دختره دحتر فلانی رو میشناسی . گفت آره یادمه ابتدایی بودین همکلاس بودین باهم ( من اصلا یادم نمی‌افتاد ک یک سال هم باهاش همکلاس بوده باشم  شاید آلزایمر گرفتم ) گفتم امروز تو آرایشگاه دیدمش . گفت آره عروس فلانیه . خیلی خانواده مودب و پولداری هم هستن . داداشش رو هم حتما دیدی داماد عادله خاله است دیگه ( خاله مامانم )  بازم بعد کلی آدرس دادن یادم افتاده چون خیلی فک و فامیل مامانم رو نمیشناسم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

حالا داداشش مغازه لوازم یدکی ماشین های سنگین داره خیلیم وضع مالیش خوبه . باباشون هم معلم بوده خیلی آدمای سالم و مودبی هستن .

دلم سوخت واسه خودم میومدی جلو دیگه پسره ی احمق . به تو بله نمی‌دادم ب کی بله میدادم. تو اونجوری زندگی عللی و خوب داری   منم اینجا دارم تو نکبت و بدبختی و بی پولی با یه شوهر گوه تر از گوه دست و پنجه نرم میکنم .

بختت دختر بختت . . . . 

😁😁😁😁😁😁

بیا تا تهش بخون 

حالا داداشش مغازه لوازم یدکی ماشین های سنگین داره خیلیم وضع مالیش خوبه . باباشون هم معلم بوده خیلی آ ...

عزیزم اینجوری نگو هرکسی یه قسمتی داره زندگی که همیشه روی ناخوشش نمیمونه روزای خوش و شادیه تو هم کناره خانواده‌ای که تشکیل دادی بلاخره از راه میرسه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم😍😍😍

بیا تا تهش بخون 

دانستیم خوشگلی😑

بیا تا تهش بخون ک بدونی خوشگلی واسه آدم نون و آب نمیشه 

بیا تا تهش بخون ک بدونی خوشگلی واسه آدم نون و آب نمیشه

یعنی فکر میکنی زندگیت بهتر نمیشه؟

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم اینجوری نگو هرکسی یه قسمتی داره زندگی که همیشه روی ناخوشش نمیمونه روزای خوش و شادیه تو هم کنار ...

روزای خوش بعد از روزای ناخوش میرسه اما واسه اونی ک آدم باشه . واسه شوهر عوضی من ک نه اخلاق داره نه پول نه شعور ، چه روز خوشی ؟ قراره تو ۴۰ سالگیش معجزه بشه شعور نداشته اش رشد کنه ؟ ماهم اینجوری بدبختیم دیگه 

2810