2777
2789

ممنون میشم بگین راضی هستین از طلاق یا پشیمون.کساییکه با بچه و بعد چندین سال زندگی طلاق گرفتید آیا راضی هستید؟

موندم چکار کنم برزخی گیر کردم که همش رنجه

طلاق در هر صورت عوارض و بدی هاشو داره

من نمیخوام زندگیتونو قضاوت کنم

اما از بعد طلاق میخوام بگم

بزرگ تر ها شاید بتونن راحت فراموش کنن

اما بچه این وسط خیلی لطمه میبینه

و اینکه اگه حضانت بچه با شما نباشه اونوقت میتونید دوری بچه رو تحمل کنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت یه مریضیه

بعد یه مدت به عادت تبدیل میشه

سه تا راه داری شما:

۱_ اونقدر بهش عشق بورزی و محبت بدی د روانگاوی کنی و تحت روانپزشک باشه و مصرف قرص داشته باشه و خودش هم بخواد ، تا بتونی ترکش بدی و دوباره عادی بشه روابط، این مرحله خیلی از خودگذشتگی میخواد متاسفانه.. و گاهی جواب میده گاهی نه..

۲_ مدرک جمع کنی، یهو بزنی زیر همه چی و دندون لق رو بکشی بندازی دور... تو این مرحله بهتره حامی داشته باشی، بزرگترین حامی شما، خانوادته.. پشتت باشن خیلی سخت نمیگذره بهت.. پشتت باشن، خیلی سخت نگیرن بهت، یه مدت افسردگی هاتو تحمل کنن تا بتونی دست بذاری رو زانوت و بلند شی🤲🏻

۳_ همینجور بشینی و هیچ کاری نکنی و شاهد روز ب روز خرد شدن و شکسته شدن خودت باشی.. هی بغض قورت بدی، دچار افسردگی و مریضی شی خدا نکرده یا نه بگی اون پی عشق و حال خودش، منم پی کار خودم، بیخیالی بگذرونی بره ، ب کار هم کار نداشته باشین

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2805
طلاق در هر صورت عوارض و بدی هاشو دارهمن نمیخوام زندگیتونو قضاوت کنماما از بعد طلاق میخوام بگمبزرگ تر ...

چی بگم الانم وقتی متوجه کاراشم نمیتونم ناراحت و افسرده نشم با فرزندم اونجور که میخوام رفتار و کار کنم 

خیانت یه مریضیهبعد یه مدت به عادت تبدیل میشهسه تا راه داری شما:۱_ اونقدر بهش عشق بورزی و محبت بدی د ...

ممنون از توضیحات خوبتون.اولی رو اگر میشد خوب بود ولی متاسفانه یبار که گفتم مشاوره صحبت کن قبول نکرد.میدونه کارش بده ولی نمیخواد تمام کنه انگاری براش شده تفریح

دومی رو نمیدونم چقدر پشتم باشن.همینجوریش رفتارای کم و زیاد دارن اونموقع که دائم باید اونجا باشم فکر میکنم خیلی سختی باید بکشم و دم نزنم

سومی رو فعلا که داریم همینجوری سر میکنیم ولی من نتونستم بیخیال شم از طرفیم فکر میکنم همینجور ادامه بدم بعدها  غصه روزهای از دست رفته رو میخورم وقتی زندگیم درست نشده باشه

چی بگم الانم وقتی متوجه کاراشم نمیتونم ناراحت و افسرده نشم با فرزندم اونجور که میخوام رفتار و کار کن ...

حق دارین ، چه زن و چه مرد متوجه خیانت همسرش بشه دیگه زندگی بهش نمیچسبه