2777
2789
عنوان

یه دختره تو آرایشگاه بهم گفت قرار بود بیاییم خواستگاریت

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 46 پست
دانستیم خوشگلی😑

ما هم دانستیم شما شیرین زبونی 

چقدر یه آدم....میباشد 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
روزای خوش بعد از روزای ناخوش میرسه اما واسه اونی ک آدم باشه . واسه شوهر عوضی من ک نه اخلاق داره نه پ ...

امید داشته باش خدا همیشه به آدمایی که امیدشونو حفظ میکنن معجزه‌هاشو نشون میده

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا قبول بشی عزیزم

بابای منم سردفتره

برای خانوما عالیه این شغل

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805
خب تو با اون طرف هم زندگی نکردیشاید طرق آدم بددل بداخلاق خسیس باشه به چیزی که داري قانع باش

شاید بتونم با این حرفا دلمو خوش کنم دیگه . وگرنه ک اونا خیلی آدم حسابی هستن . همه فامیل همیشه میگفتن فتانه ( دختر خاله مامانم ک زن اون پسره است منم نمیدونستم تا الان شوهرش کیه ) خیلی خوشبخته حیلی خانواده شوهرش خوبن . ۳ تا خواهرن مدام زندگی این دختر اخری رو میگفتن همه . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
حالا داداشش مغازه لوازم یدکی ماشین های سنگین داره خیلیم وضع مالیش خوبه . باباشون هم معلم بوده خیلی آ ...

غصه نخور میخواست بگیرتت تاحالا گرفته بود

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
یعنی فکر میکنی زندگیت بهتر نمیشه؟

زندگی من اگه بخواد بهتر بشه اینه ک آزمون قبول بشم و بتونم خرج زندگیمو دربیارم و بچم حسرت ب دل بزرگ نشه . وگرنه هیچ آینده خوشی برای من با شوهرم وجود نخواهد داشت .

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
ما هم دانستیم شما شیرین زبونی چقدر یه آدم....میباشد

من اومدم اینجا درد و دل ک کمتر فکروخیال کنم . اصلا من زشت دو عالم . من سمندون . نمیدونم بعضیا فازشون چیه 

شاید بتونم با این حرفا دلمو خوش کنم دیگه . وگرنه ک اونا خیلی آدم حسابی هستن . همه فامیل همیشه میگفتن ...

خدا براش خیر و برکته بیشتر و خوشبختیه زیاد بخواد میدونی من از اینکه زندگیم نقل و نباته مجلسه دیگران باشه میترسم حقم دارم چون این که آدم چقد خوشبخته وقتی رو زبون بیوفته چشم و نفس تنگ دامن‌گیره زندگیه آدم میشه...مطمن باش اگر انقدری که میگی همه از زندگیش میگن... اون زن قطعا هزارتا مشکل داره که مجبوره هیچی به زبون نیاره تا دشمن شاد نشه... 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من اومدم اینجا درد و دل ک کمتر فکروخیال کنم . اصلا من زشت دو عالم . من سمندون . نمیدونم بعضیا فازشون ...

اینجا یکی بگه خوشگلم می‌کوبنش بیخیال عزیزم 

فکر و خیال نکنن هر کی قسمتی داره

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من اومدم اینجا درد و دل ک کمتر فکروخیال کنم . اصلا من زشت دو عالم . من سمندون . نمیدونم بعضیا فازشون ...

وای سمندون خیلی باحال بود چقد خندیدم این از کجا به ذهنت اومد

امید داشته باش خدا همیشه به آدمایی که امیدشونو حفظ میکنن معجزه‌هاشو نشون میده

کاش خدا معجزه اش رو ب من نشون بده آزمون قبول بشم . فقط خدا از دل شکسته من خبر داره . من هیچی تو دنیا واسه خودم نمیخوام فقط بخاطر بچم 

چرا 80 درصد کسایی ک این تو ان فک میکنن آنجلینا جولی آن.😂😂😂😂😂

گفتم ک من سمندونم بیا عکسمو بذارم شب خوابت نبره 

کاش خدا معجزه اش رو ب من نشون بده آزمون قبول بشم . فقط خدا از دل شکسته من خبر داره . من هیچی تو دنیا ...

دعا میکنم قبول بشی از ته دل برات دعا میکنم که خیر و صلاح دنیا و آخرتت در قبول شدنت قرار بگیره و خدا کاری کنه توی این آزمون قبول بشی انشالله

2810