2777
2789
عنوان

یه دختره تو آرایشگاه بهم گفت قرار بود بیاییم خواستگاریت

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 46 پست
ایشالا قبول بشی عزیزمبابای منم سردفترهبرای خانوما عالیه این شغل

چقدر عالی سایشون مستدام . دعا کن برام ‌ . خیلی نیاز دارم  بهش 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم ک من سمندونم بیا عکسمو بذارم شب خوابت نبره

والا هممون قشنگیم چون آفریده‌های خداییم دیگه معلوم نیست یه عده چرا انقد بزرگش میکنن ...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم امیدوارم قبول بشی

فدای دل مهربونت دعا کن برام 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
2805
اینجا یکی بگه خوشگلم می‌کوبنش بیخیال عزیزم فکر و خیال نکنن هر کی قسمتی داره

خوشگلی مگه تو این سایت نون و آب میشه واسه ما ؟ چقدر یه آدم میتونه تنگ نطر باشه . من درباره چی حرف میزدم اینا چی میگفتن 

دعا میکنم قبول بشی از ته دل برات دعا میکنم که خیر و صلاح دنیا و آخرتت در قبول شدنت قرار بگیره و خدا ...

خدا هزار برابر خیر و برکت ب زندگیت برگردونه . الهی عاقبت بخیر بشی . ممنونم ازت 

عزیزم قبول شدی؟

نتایج نیومده . سایت سنجش‌رو ببین . 

انشالله قبول میشی

دعا کن برام . ممنونم ازت 

خوشگلی مگه تو این سایت نون و آب میشه واسه ما ؟ چقدر یه آدم میتونه تنگ نطر باشه . من درباره چی حرف می ...

وای چقد بدجنسی

الهی قبول نشی🙏

یه شوخی کردم گفتم میدانیم خوشگلی هزار صفت بد زدی بهمون....تنگ نظر ...بدجنس و.....

خدا کنه به حق علی قبول نشی .......آمیییییییییییییییین

وای چقد بدجنسیالهی قبول نشی🙏یه شوخی کردم گفتم میدانیم خوشگلی هزار صفت بد زدی بهمون....تنگ نظر ...بد ...

خیلی سایت عجیبیه اینجا . با یه آدمایی برخورد میکنم ک تو ذهنم فکر میکنم خیلی وقته دیگه تو جامعه پیدا نمیشن . از این ب بعد خواستی برای کسی‌آرزوی بد کنی اسم حضرت علی رو نیار ب زبونت . من توکلم ب خداست . هرچی اون صلاح بدونه من راضیم . حالا تو هر چی دلت میخواد بگو . 

2810