2777
2789
عنوان

این بچه سقطشده عکس حساسانیاید لطفا خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم همیشه از این لخته خونا میاد ازم😐😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
قبل چهل روز زنده نیس اسی میگ یک ماهم نشده بود

جدی میگی؟ وای الحمدالله

خدایا هیچ کسو دل شکسته نکن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

منم پنج هفته سقط داشتم بعد رابطه همین شکلی بود ولی بیشتر... 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
وای دلم داره میاد تو دهنماصلا نمیدونم چیکار کنم خدا منو ببخشه اگه به اون بچه چیزی گفتمدارم دیوونه می ...

قربونت برم من اینجوری ناراحت نباش توروخدا 

واقعا خواست خدا بوده میدونم من کار خدا بی حکمت نیست

واقعا الان زمان بچه دار شدن من نیست از هیچ لحاظ 

چقدر تو مهربونی مواظب دلت باش عزیزم 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
قربونت برم من اینجوری ناراحت نباش توروخدا واقعا خواست خدا بوده میدونم من کار خدا بی حکمت نیستواقعا ا ...

خدا نکنهههه

فدات بشم من😭😭😭😭😭😭😭

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
وای دلم داره میاد تو دهنماصلا نمیدونم چیکار کنم خدا منو ببخشه اگه به اون بچه چیزی گفتمدارم دیوونه می ...

بچه اولش شکل لوبیا س دست و پام نداره قد یه کنجد هست چطوری تو این بچه دیدی 😐

بیخیال غصه نخور من دوتا بچه 7 ماه هم بدنیا آوردم بعدشم خاکشان کردم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مرسی اگه زحمت نیست

درخواست قبول کن گلم اینجا لینک نمیشه درخواستم یده 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم