زخم1خورده1بودم مدیر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 846 عنوان این بچه سقطشده عکس حساسانیاید لطفا خواهشا | مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 97 پست بی بی چک مثبت کاذب نشون داد یه عالمه درد کشیدم الان بعد خون صورتی رنگ این اومدهتو نت زدم جنین دوهفته ای مثل اینا رو آوردمخیلیی میترسم واقعا البته که قصد بچه دار شدن نداشتم تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻 1403/08/12 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeوو عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1096 الهی بمیرم برای اون بچهالهی بچه خواهر شوهرت ذلیل بشه وای نفرین چرا از عمد ک نزده دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 10662 الهی بمیرم برای اون بچهالهی بچه خواهر شوهرت ذلیل بشه چرا نفرین میکنی خودش داشته بازی میکرده با بچه اونم بچه بوده چمیدونسته ایشون بارداره
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3837 وای نفرین چرا از عمد ک نزده نمیدونم راست میگی خدا منو ببخشهاصلا حالم بد شد بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 15078 متاسفانه ندارم ولی کامل عالایم بارداری داشتم ولی اخه اویل ماه قبل آزمایش بتا دادم منفی شد شاید تشخیص ... نه عزیزم ازمایش اشتباه نمیکنه ولی بی بی چک چرا.خطاش زیادهمن تو مجردی هم ازاین لخته ها داشتم.هر لخته ای بچه نیست که دردم از یار است و درمان نیز هم
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3837 چرا نفرین میکنی خودش داشته بازی میکرده با بچه اونم بچه بوده چمیدونسته ایشون بارداره واااای اصلا اعصابم خورد شد کنترلمو از دست دادمدوست دارم گریه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
fatemeوو عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1096 نمیدونم راست میگی خدا منو ببخشهاصلا حالم بد شد عزیزم قربون دل پاکت دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است
مامانسیدعلیرضا75 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 11951 الهی بمیرم برای اون بچهالهی بچه خواهر شوهرت ذلیل بشه مگه بچه تقصیر داشته ک نفرین میکنی مادرشوهر من بچه هفته ماه تو شکمش لنگه کفش میزنن تو شکمش بچه مرده بدنیا میاد با جای لنگه کفش رو کمربچهتوسط عمه شوهرم هرچه دارم از امام رضاست ❤️🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 10662 واااای اصلا اعصابم خورد شد کنترلمو از دست دادمدوست دارم گریه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگ اتفاق بوده ایشون خودش باید بیشتر مراقبت میکرد حتی اگ یه درصد احتمال بارداری میداد 😔
مامانسیدعلیرضا75 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 11951 واااای اصلا اعصابم خورد شد کنترلمو از دست دادمدوست دارم گریه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 گریه نکن این احتمال کیسته جنین سفید صورتیه لخته ش هرچه دارم از امام رضاست ❤️🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3837 مگه بچه تقصیر داشته ک نفرین میکنی مادرشوهر من بچه هفته ماه تو شکمش لنگه کفش میزنن تو شکمش بچه مرده ب ... واااااااییییییییییییییییی خدایا قلبم داره تیکه تیکه میشهههههههههههه بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3837 دیگ اتفاق بوده ایشون خودش باید بیشتر مراقبت میکرد حتی اگ یه درصد احتمال بارداری میداد 😔 به خدا آدم دوست داره خودشو چنگ بزنه😭 بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3837 گریه نکن این احتمال کیسته جنین سفید صورتیه لخته ش کیست؟ وای ولی شبیه بچه نیست بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 10662 به خدا آدم دوست داره خودشو چنگ بزنه😭 اینقدر احساسی نباش گلم اینجوری تو این سایت داغون میشی 💔
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3837 مگه بچه تقصیر داشته ک نفرین میکنی مادرشوهر من بچه هفته ماه تو شکمش لنگه کفش میزنن تو شکمش بچه مرده ب ... وای دلم داره میاد تو دهنماصلا نمیدونم چیکار کنم خدا منو ببخشه اگه به اون بچه چیزی گفتمدارم دیوونه میشم با این عکس😭😭😭😭 بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3837 اینقدر احساسی نباش گلم اینجوری تو این سایت داغون میشی 💔 من چندان احساساتی نیستم ولی آخه بچه موجود زندست، خدایاااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂