2777
2789
عنوان

این بچه سقطشده عکس حساسانیاید لطفا خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 97 پست

به شوهرت نشون دادی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باید همین باشه یا شاید هاله بوده که همون مثبت بوده چند سالته؟ چرا انقدر اطلاعات درباره این موضوعا ...

۲۳سالمه اخه تا حالا توجهی نداشتم به این چیزا

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
از این چیزا سر در نمیارم ولی شنیدم میگن آدم سه تا بچه بیاره یدونه سقط نکنه دردش برابره با سه تا زایم ...

من ک 3 تا سقط کردم یه زایمان زودرس دوقلو😪

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الهی بمیرم برای اون بچه

الهی بچه خواهر شوهرت ذلیل بشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
متاسفانه ندارم ولی کامل عالایم بارداری داشتم ولی اخه اویل ماه قبل آزمایش بتا دادم منفی شد شاید تشخیص ...

انشائ الله ک بچه نبوده ناراحت نباش.برو دوتر سونو بشی

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

لینک دکتر زنان میخوای بفرستم بپرسی عزیز؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

من وقت سقط کلییییی لخته ازم رفت.لخته های سیاه و بزرگ.گفتم دیگه از دست رفته.ولی رفتم سونو دیدم هستش و قلبش میزنه

البته متاسفانه بعداز یه هفته از دستش دادم ولی منظورم اینه فقط سونو میتونه بگه

دردم از یار است و درمان نیز هم

خدای من 🥺💔 بنظر من بچه بوده واقعا متاسفم عزیزم😢

کاش مراعات میکردی لااقل 

فردا حتما برو دکتر عکسش رو هم نشون دکتر بده 

ممکنه کیست هم باشه امیدوارم کیست باشه

عزیز اگر سفید و صورتی بوده اره این نشانه سقط ه 

سقط هی درد میگیره ول میکنه هی میگیره ول میکنی تا بیلد پایین راحت میشی 

این گمونم کیسته

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات