2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121000 بازدید | 801 پست
عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بودهچیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم ندارهچیزی به اسمش نیستدادگاه ...

هم پیش وکیل هم دفتر اسناد رسمی میشه رفت

اشاره به مبلغی که حساب شماست بکنن که اینقدر پس داده شده و این مبلغ بعنوان بخشی از مهریه پرداخت شده و نصف مهریت رو هم ببخش اونجا و قید کن بچه ها روزهارو تعیین کن فلان روز های هفته با شما باید باشن

اگر قرار بر اینه که شما نگهداری کنین حتما یادداشت بشه که هزینه و خرج بچه ها رو تا سنین ۱۸سالگی بصورت ماهیانه به حساب شما واریز کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان میگن ۱۴تاسکه کرده دولت و۶ماه یبار نیم سکه باید مرد بده تموم بشه بره ۱میلیارد میشه روهم تقریبا بچهاراست؟

بنظرم مرد هرزه باید پدرشد دربیاری جیباشو خالی کنی نابودش کنی بعد طلاق بگیری زنم هرزه ام باید یه قرون مهریه ندی جیگرشو دربیاری عاصیش کنی ووبعدشم بندازیش اززمدگیت ووشناسنامت بیرون

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

2805

دویست بردار براخودت چی میخاد سرت بیاره کثافت عمر و زندگیتو گرفته زده نابودت کرده چه غلطی میخاد بکنه نترس بعدا پشیمون میشی اگه بهش صد بدی  مهریه هم بزار اجرا اینقد سادگی نکن والا میرع با زن دیگه واسه خودش خوش میگذرونه به هر حال تو که میری بزار شده سالی یه سکه هم بده خوبه 

الان میگن ۱۴تاسکه کرده دولت و۶ماه یبار نیم سکه باید مرد بده تموم بشه بره ۱میلیارد میشه روهم تقریبا ب ...

چرت نگو بابا 100 تا سکه هست...6 ماه یه بارم که خود قاضی معلوم میکنه نه دولت...

چیزی به اسمش نیستمهریه سالی یه سکه اگه دادگاه بگههمی 100تومن کافیهمیرم خونه بابام

ازش نگذر...پدرشو دربیار...پدر تو خون نکرده یکی عشق و حال کنه خرج بچه هاشم بده با دختر برگشتش

هی میگی صد واسم خیلیه خب چرا اینقدر به گندی که به زندگیت زده بی تفاوتی کل پولشو بردار برو خونه بابات.. زندگیتو خراب کرده دختر 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

عزیز دلم ساده نباش ، تا وقتی شما زنشی زن عقدی نمیتونه بگیره تو عقدنامه هست امضا کرده،  فقط میتونه صیغه کنه 

بعدشم چرا توافقی جدا شی ، ایشون میخواد زن بگیره ، بگو خودت تقاضای طلاق بده ، اونوقت اگه دلیل موجه مثل عدم تمکین یا خیانت و ...از طرف شما نداشته باشه که به دادگاه ارائه بده واسه طلاق شما ، اینجا شرط تنصیف اموال اجرایی میشه یعنی واسه طلاق دادن شما بدون دلیل موجه باید خودش نصف هر مالی که داره رو بده به شما ، پس زیر بار طلاق توافقی و ۱۰۰ میلیون نرو 

بعدشم ببین مهریه ت چقدره ، اگه سکه داری خیلی بیشتر از اینا بهت میرسه ، و اگه ماهیانه به کارتی که به اسم خودت باشه پول نزده برات میتونی بری نفقه تم اجرا بذاری ، حتی اگه نفقه تو به صورت دستی یا از کارت خودش خرج کرده باشی بهت داده باشه 

حقت خیلی بیشتر از لیناست ، خیلی زود داری میدونو خالی میکنی ، اون الان تو ..ونش عروسیه،  هر مردی آرزوشه اینطوری بی دردسر از شر زنش خلاص شه 

منم مشکل دارم ، نزدیک ۴۰۰ تومنم دارم ارث بابام ، جرئت نمیکنم جدا شم ، با ۴۰۰ تومن هیچ غلطی نمیتونم بکنم تو این گرونی ، بی گدار به آب نزن 

چه پرروام هست ، بچه هام هر جا خواستن بمونن! معلومه که مادر نمیتونه قید بچه هاشو بزنه ، قشششنگ میندازه سرت. اونوقت کسی که پای تعهدش به تو نمونده و بعد اینهمه سال میخواد مفت ردت کنه بری میاره نفقه ی بچه بده تو ؟؟؟؟؟؟ از کجا میخوای بیاری هم خونه بگیری ، هم وسایل صروری زندگی ، هم خرج روزمره ، هم خرج تحصیل ، هم خرج دوا درمون رو بدی ؟؟؟ فکر کردی اصلا به اینا؟؟

تازه سال بعدم قطعا باید بذاری رو پول پیش خونه ت ، مگه با کارکردن و خرجای الان چقدر میتونی پس انداز کنی که بذاری رو پول پیش ، اونوقت هرسال مجبوری بری یه منطقه پایین تر خونه اجاره کنی با متراژ کمتر ، چند سال دیگه هیچ‌جا با اون پول بهت خونه نمیدن ، ساده نبااااااش خواهشا  

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

مهریتو بذار اجرا حالا که خودش مایل به طلاق دادنه چرا توافق کنی توافق نکن

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
2810