2777
2789

200تومن تو حسابم داره

اومدم خونه گفت هفته دیگه جدا بشبم

آقا عاشق یه هرزه شده

بهش گفتم توافق کن پیش وکیل صد میلیون بهم میدی

بعد از اون 200تومن که تو حسابم100میدم به تو اون0صد تومن هم خودم میبرم

اولش گفت نه اول باید پولام رو بدی

بهش گفتم نترس من فقط حق خودم رو بر میدارم

بقیه پولت رو بهت میدم

حالا گفته باشه

گفته بچه ها هم هر جا خاستن بمونن

الان بنظرتون از کجا باید شروع کنم

بریم پیش وکیل؟ 

نمیخام کاری کنه که اخرش هیچی بهم نده

این توافق۱٠٠تومن رو باید کجا بگم که بدونن این اقا خودش گفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگ اینقد بی شرف هست همون بهتر بره پول بگیر 

بچه رو هم بگو زرنگی نکن هر دو نگه دارین

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

فقط 100 تومن ؟

خونه ای ملکی ؟؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

صد مگه چیزیه میتونی اولا 200رو برا خودت برداری سند مگه داره 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
2810