2777
2789
عنوان

دعا برای سرد شدن دو نفر از هم(محرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 145 پست
عزیزم اگ مطمئنی ک چیز خورش کردن من یک راه حل دارم امتحان کن خیلی میگن مخصوصا افزایش محبت و وابستگی و ...

انقد رفتارش غیرطبیعیه ک واقعا شک دارم چون قبلا مثل کار و پنیر بودن همیشه از خانوادش گله داشت که برام پدر مادری نکردن اینا همش باهم دعوا میکردن

الان انگار زبونم لال امام شدن واسش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگ مطمئنی ک چیز خورش کردن من یک راه حل دارم امتحان کن خیلی میگن مخصوصا افزایش محبت و وابستگی و ...

ب منم میگی ممنونت میشم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

2805
عشقم ب جایی دعای سرد شدن این ذکرایی رو‌ک‌میگم‌بخون تا مهر و محبت میونتون زیاد بشه سوره مزمل و یاسین ...

یاودود رو خیلی میخونم

ولی واقعا این شرایط اذیتم میکنه به قدری که حس میکنم هوو دارم

دو روز پیش بهش گفتم تو دیگه گندشو دراوردی اینو بهت بگم ک تا وقتی از این خونه درنیومدیم من بچه نمیاریم تکلیفتو بدون

عین بمب ترکید ک من نمیتونم از اینجا دربیامو فراموشش کن این فکرا

ینی چی خب من تا اخر عمرم باید تحمل کنم این وضعو؟

باید از دعا نویس بپرسی نه از ما

سراغ ندارم کسیو

یبار رفتم گفت من نمیتونم چنین کاری کنم پدرمادرشه

گفتم منم نمیگم بینشون اختلاف بیوفته فقط میخوام رفتارش در حد نرمال باشه نه اینکه از من بگذره و با اونا باشه فقط

2810