2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121002 بازدید | 801 پست
ینی اگه اموالی هم نداشته باشهدادگاه مهریه ازش، میگیره؟

یکی از اقواممون اموالی نداشت جز یه پراید اونم فروخت برای مهریه داد به زنش چندماهی یه سکه تاره میده هیچی هم نداره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی اگه اموالی هم نداشته باشهدادگاه مهریه ازش، میگیره؟

اره میندازی زندان فوقش باباش میاد مهریتو میده تا پسرش از زندان دربیاد حتما وکیل بگیر ارزش این همه زحمت و زایمانت ۱۰۰میلیون نیست

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2805
یکی از اقواممون اموالی نداشت جز یه پراید اونم فروخت برای مهریه داد به زنش چندماهی یه سکه تاره میده ه ...

پس ینی مهریه ام بزارم اجرا دادگاه بهش میگه باید، حتما بدی؟ ـ

میترسم اخر مهریه ام بره

همی، 100تومن هم بره از دستم

اره میندازی زندان فوقش باباش میاد مهریتو میده تا پسرش از زندان دربیاد حتما وکیل بگیر ارزش این همه زح ...

پول وکیل ندارم

حتما از این راه میرم

خداخیرتون بده که راه درست رو نشونم دادین

پس ینی مهریه ام بزارم اجرا دادگاه بهش میگه باید، حتما بدی؟ ـمیترسم اخر مهریه ام برههمی، 100تومن هم ب ...

پولو طلا بخر بذار کنار اینجوری تبدیل شده به ی چیز دیگه و نمیتونه ازت پس بگیره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

پول وکیل ندارمحتما از این راه میرمخداخیرتون بده که راه درست رو نشونم دادین

همون ۱۰۰میلیون خرخ وکیل کن ولی اول تبدیلش کن به طلا 

پس ینی مهریه ام بزارم اجرا دادگاه بهش میگه باید، حتما بدی؟ ـمیترسم اخر مهریه ام برههمی، 100تومن هم ب ...

اره خیالت راحت اصلا نترس میخای برای اطمینان بیشتر با یه وکیلم صحبت کن ولی از مهریه ات نگذر

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
جراتش، رو ندارماین مدام چک میکنه که من هزارتومنش رو خرج نکرده باشم

غلط میکنه از بابات پول قرض کن وکیل بگیر تا اون بگه چیکار کنی دقیقا 

2810