2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست
پول وکیل ندارمحتما از این راه میرمخداخیرتون بده که راه درست رو نشونم دادین

اینا هیچی نمیدونن الکی رو هوا یه چیزی میگن 

میخوای به حرف نی نی سایت زندگی تو جلو ببری؟؟؟؟

یکی میگه از باباش میتونی بگیری🤕این یکی میگه می‌ره زندان 🥴 تو هم باور می‌کنی 

نخیر اول از همه مهریه قسط بندی میشه 

الان من هرکیو دیدم سالی یه سکه بوده 

مگه پرینت حسابش گردش حسابش بالا باشه 

چند ماهی یه سکه باشه

اگرررررر نداد می‌تونه ببریش زندان 

که پروسه اش یکم طولانی میشه 

بری حکم جلب بگیری دیگه .....

بعدشم واقعا  ۱۰۰ تومن کجای زن کی تو و بچه هاتو میگیره واقعا؟؟؟

باید به مرگ بگیری به تب راضی بشه 

باید بگی ۵۰۰ تومن بده نفقه بچه هارو هم بده و غیر این ۵۰۰ تومن اجرت المثل ونفقه این مدت زندگی کردن باهاش باشه ....

الکی بالا بگیر تا به ۲۰۰ راضی بشه 

بگو مهریه هم قسط بندی میخوای 

(حالا تو بگو بعد کم کم کوتاه بیا حالا که میخوای کوتاه بیای)

باید بترسونیش 

بگی من نمیتونم خونه بابام باشم برای همیشه 

مجبورم ازدواج کنم بچه هات برای خودت............

تا یکم بترسه بیشتر بهت بده 

تا وقتی ضعیف باشی ضعیف کشی می‌کنه ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا از مهریه ات نگذر شده قسط بندی کنن از هیچی بهتره

نزار راحت بره پی هرزگیش

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
2805

وااا

بچه داری ناسلامتی آخه صد تومن؟؟؟

تو و بچه هات یعنی صد تومن بیشتر نمی‌ارزین در مقابل اون هرزه؟؟چون داره خودش طلاقتو میده صبر کن دادخواست طلاق بده،تو خودت نده اصلا .سریع برو درخواست نفقه کن.اموالشو مصادره میکنن بخاطر مهریه و نفقه.

صد تومن چیه اخه.سر صبحی اعصاب آدمو خورد میکنینااا

بچه ها رو بنداز سرش بذار بفهمه با کی طرفه.

بعد یه سری احمق میان میگن مهریه چیه نباید باشه و اینا.مهریه واسه اهلی کردن همچین مردای بی خانواده س

Kiziim

ببین گول نخور

با 100 تومن تا سر کوچه هم نمی‌تونی بری

چرا میدونو خالی می کنی برای هرزه ها

بگو باشه جدا شیم ولی نصف خونه و نصف ماشینم میخوام

نفقه ی بچه ها هم سر موقع دقیق و منظم

مهریه هم هر چی تونستی بده

چرا میذاری خوش به حالش بشه

تو جوانی گذاشتی تو این زندگی

عزیزم تاپیک های قبلیت رو یه نگاهی کردم.

شرایط سختی داری،واقعا ناراحت شدم.😔😔

دیدم که گفتی خانوادت حمایتت نمیکنن و همسرت هم گویا کمی آدم خطرناک و اذیت کنی هست ولی بازم به این راحتی جا نزن.حداقل بهش بگو خودش درخواست طلاق بده و اقدام کنه تا طبق قانون حتی به طور قسطی حق و حقوقی بهت تعلق بگیره.اینجوری خیلی ظلمه واقعا و خوش به حال خودش و اون زنیکه بیشرف میشه.غیر از مهریه،نفقه و اینا هم بهت تعلق میگیره و باید مخارج بچه ها رو هم بده.قانون یه مقدار حداقلی براش تعیین می‌کنه ولی بذاری دست خودش 

اون زنیکه چهار صباحی دیگه نمی‌ذاره شوهرت خرج بچه ها رو بده.

نذار به این راحتی به خواسته شون برسن.

اره مهرالسنه که میگن بقیه هم سنته بزارن

یه مقدار مطالعه کردن بد نیست بر اساس روایات مهریه حضرت (س)، زره یا کتان بافت یمن یا چیزهای دیگری غیر از درهم معرفی شده که قیمت آن را بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ درهم دانسته‌اند.

مهرالسنه مهریه‌ای که پیامبر اسلام(ص) برای همسران و دخترانش تعیین می‌کرد. مقدار مهرالسنه، پانصد درهم برابر با ۱۵۰۰ گرم نقره خالص بوده است.

برای چی صدتومن برداری

کل دویست تومن بعلاوه قسط بندی مهریه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

چقدر راحت قبول کردی اونم از خدا خواسته ....هیچ وقت زود تصمیم نگیر واسع این چیزا برو مهریه رو بگیر بعد اگه اذیت کرد وفلان ازش همون ۱۰۰رو بگیر ولی خيلی واست ناراحت شدم ان شاالله خدا کمکت کنه به آرامش برسی 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
2810