2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121002 بازدید | 801 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزدلممن بدون بچه هام بهشت هم نمیرمسال ها تحمل کردم بخاطر بچه هامفقط مرگ منو از بچه هام جدا میکن ...

آفرین، معلومه خیلی باشخصیت و فهمیده و خانواده دار

چجوری گیر همچین آدمی افتادی، خدا خودش نگهدارت باشه

2805

لجن عوضیه اشغال چقدر بیشرفهه اخه چقدر زن داره میگه عاشق شدم ؟ الهی به زمین  گرم بخوره  چطوری روش شد اینکارو کنه؟؟ 😭 پول تو حسابو پس نده  یه قرونشم بزار تو بدبختی و فلاکت باشه ببینه بازم یه هر زه میمونه پیش

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
چیزی به اسمش نیستمهریه سالی یه سکه اگه دادگاه بگههمی 100تومن کافیهمیرم خونه بابام

اه کارمنده که ماهی یکسوم حقوقش رو میدن بهت تا عمر داره باید قسط بده... اگه کارمنده واسه مهریه اقدام کن. به نفعته

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
مهریه ام 560سکهولی خب دادگاه به کی مهریه دادهاینم اموالش به اسم پدرشه

یعنی چی خب زندان میوفته...تازشم کی گفته سالی یه سکه حتی همون ۶ ماه یه سکه هم میتونی درخواست افزایش بدی

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  

سلام.در اینگونه موارد که خانم میخاد راحت بشه ...اول خانم محترم با صدتومن الان نمیشه کاری بکنی...دوم دویست تومن بردار و بهش بگو حداقل یکسال بهت فرص بده که کسب ومهارتی یاد بگیری .وبگو در این یکسال حق تردد در خونه رو نداری .برو پیش همون که اونجاش شیرینه

سوم خودت میخای فرار کنی ...لاقل قانونی برو ..اول برین دفتر خونه ثبت اسناد رسمی ..ازدواج وطلاق نه ها ..ثبت اسناد ..اول یه اقرارنامه بگیر ازش و تعهداتشو ثبت کنه 

همینکه پول میده و یکسال حق غذا ومسکن بهت بده با عدد مشخص ومسکن الانت...بعدش وضعیت بچه ها رو تعهد بده...بعد یکسال که شغل ومهارتی داشتی وبه درامد رسیدی مطمن باش...دیگه از پیش اون جن ده فارغ شده.ثبت بشه فردا نمیتونه زیرش بزنه....لی وکیل وقانون طول میکشه واذیت میشی

اون دویست تومن تو حسابتو طلابگیر قایم کن ،برو دادگاه مهریتم بذاراجرا پدرشم دربیار یعنی میخای مفت جداشی

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2810