2777
2789

شوهر ندارم ولی انگاری اون نمایشگاه ماشین داره منم معلم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

۱۴ میلیون می‌گیره ۹ میلیون قسط میدیم واقعا خسته شدیم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ماهه اومدیم شهر خودمون اطراف تهران خونه داشتیم دادیم اجاره اجاره ش ناچیزه،اینجا 3800اجاره خونه،حدود 8قسطای دیگ

38حقوقشه و هیچی ازش نمیمونه معلوم نیس اصن چجور خرج میشه

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن

والا اصلا نمیفهمیم چطور خرج میشه انقد قسطامون زیاده 

خودمم شاغلم و قسط میدم ولی بازم هیچی به هیچی 

باورت نمیشه همین آلان تو فکرش بودم که پولامون چرا تموم شده و از اول ماه تو فکرشم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
والا اصلا نمیفهمیم چطور خرج میشه انقد قسطامون زیاده خودمم شاغلم و قسط میدم ولی بازم هیچی به هیچی باو ...

اونقدر ک همه چیز گرون شده ، دوتا چیز میخری میشه یکی دو تومن ، کرایه خونه و اینام که خیلی بالارفته

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
ان شاءالله خدا روزی همه مونو بیشتر کنه ، شغل همسر شما چیه؟

تو شرکت ساختمانیه  تاسیساته

تو بارداریم کنارش کار آزاد برداشت ولی صاحب کارش پولش رو نداد به همه داد جز همسرم هنوز بعد چند ماه تصویه نکرد  می گند نداربم  همسرم دلسوزه  اوناهم سوع استفاده می کنند

خدا لعنت کنه پیمانکارای دزد  رو    برای همین  حقوق بگیر کار می کنه  وگرنه هنرش پر ذرآمده ولی باید خدا باهت باشه و ساده نباشی و دلسوز 

2810