2777
2789

روحیه ام خوب نیست و افسردگی دارم؟ 

نمیخوام معدل لیسانسم خراب بشه تا اینجا هم جالب نشده از این به بعد میخوام درستش کنم 

بقیه رو میبینم همه معدل ۱۹ اینا 🥲 ولی من چی 

یک ماه وقت دارم نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

تعداد صفحات جزوه رو تقسیم بر روزایی که وقت داری بکن 

من همیشه اینجور میکردم اخرشم شب امتحانی میشدم 😂😂😂

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
تعداد صفحات جزوه رو تقسیم بر روزایی که وقت داری بکن من همیشه اینجور میکردم اخرشم شب امتحانی میشدم 😂 ...

همین شب امتحانی بودن بد بود که نمره هام شد ۱۰ و ۱۱ و معدلم خوب نشد 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین شب امتحانی بودن بد بود که نمره هام شد ۱۰ و ۱۱ و معدلم خوب نشد

این ترم ایشالا عالی امتحانا رو میدی 

زمانتم زیاده نگران نباش

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
این ترم ایشالا عالی امتحانا رو میدی زمانتم زیاده نگران نباش

مرسی برنامه ریزی کردن بلد نیستم 

مرسی برنامه ریزی کردن بلد نیستم

همون راهکارشو بهت گفتم . چندتا ویدیو هم سرچ کنی تو اینترنت تکنیک هاشو یادت میدن 

یه پلنرم واسه خودت داشته باشی ذوقش میاد واست

همون راهکارشو بهت گفتم . چندتا ویدیو هم سرچ کنی تو اینترنت تکنیک هاشو یادت میدن یه پلنرم واسه خودت د ...

مرسی