2777
2789
عنوان

یه پسره مزاحمم شد شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 141 پست
چرا باید حق پسر این باشه😳فقط یکم فکر کن متوجه میشی الان داخل خارج دوربین مخفی میرن مثل همیننی که اس ...

ببین اگه یه نفر با من این کارو کنه در حد مرگ وحشت میکنم 

کارش اشتباه بوده 

این خانم متاهله، اگه اون لحظه شوهرش میومد چی؟

اگه یه آشنا میدید چی؟ حیثیت براشون نمی موند 

توی کشور های خارجی برای مزاحمین جریمه سنگینی وحود داره 

و این خانم درست ترین کار ممکن رو کرده

یجور به فوش کشیدی انگار اسی رفته مزاحم شده!کار اسی درست نبوده که به پرونده سازی کشونده ولی حالشو جا ...

تا دلا بخاد مزاحمم شدن ولی دلیل نمیشه همچین کار زشت و بی رحمانه ایی رو بکنه واقعا با گشت ارشاد چه فرقی داره اسی😐😐😐🤦‍♀️الان جلوی این پسر رو گرفت بقیه پسرایی که تو خیابون ممکنه مثل همین پسر باشن چی مسخاد حتما از اونا هم شکایت کنه برو بابا خدا مغز های زنگ زدتون رو درست کنه

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا من نمیدونم چرا داستانت نمیتونم باور کنم تو اصا کدوم شهری زنگ بزنی صد و ده انقد پیگیر باشن دو‌طرف دعوا میکنن پلیسا میشینن میگن حرف بزنید رضایت بدین هر دو اونوخ واسه یه پسر پرونده سازی کنن به این راحتی وا جلل خالق 

2805
والا بی عقل شمایی نمیدونم تاحالا مزاحمت نشدن یا خیلی اوپنی که با پسرا راحتی ولی مشخصه معنی نا امنی د ...

انشالله برای برادر و پسر و همه ی پسرای اطرافت اتفاق بیوفته تا بفهمی چه حسی داره شما ها بیشعورین هیچی حالیتون نیست منم الان فقط حرف بزنم مثل اب در هاون کوبیدنه پس صحبتی با بیشعوران تدارم والسلام دیگه ام هی منو ریپ نزن😡😡😡😡

برات متاسفممنم همجنس خودتم و تجربه مزاحمت داشتمتو خیلی زیاده روی کردیو مسخره بازی در اوردیکاری نکرده ...

اره منم دلم سوخت براش واقعا گناه داره فردا پس فردا بهش کار نمیدن اون مادر بیچارشم نگران میشه 

ببین اگه یه نفر با من این کارو کنه در حد مرگ وحشت میکنم کارش اشتباه بوده این خانم متاهله، اگه اون لح ...

اصلا درست نیست کار اسی الان براش فردا هم این اتفاق افتاد باید باز دوباره شکایت کنه😐😳واقعا نمیدونم جای مغزتون چی گذاشتن

انشالله برای برادر و پسر و همه ی پسرای اطرافت اتفاق بیوفته تا بفهمی چه حسی داره شما ها بیشعورین هیچی ...

بیشعور تویی که فقط از دهنت حرفای زشت در میاد 

پسر های اطراف من انقدر مردن که میدونن نباید مزاحم ناموس مردم شد مثل پسرای شما نیستن

دیگه هم جوابتو نمیدم بی تربیت

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اصلا درست نیست کار اسی الان براش فردا هم این اتفاق افتاد باید باز دوباره شکایت کنه😐😳واقعا نمیدونم ...

جای مغز ما که مغزه 

جای شما رو نمیدونم حقیقتا 

چه فکری میکنی؟ اگه قرار بود همه بر مبنای احساسات تصمیم بگیرن که دیگه هیچی 

تا دلا بخاد مزاحمم شدن ولی دلیل نمیشه همچین کار زشت و بی رحمانه ایی رو بکنه واقعا با گشت ارشاد چه فر ...

تو هم از اونایی که مزاحمت میشن هر و کر راه میندازی میگی بیا بیشتر مزاحمم شو 

من دیگه با شما حرفی ندارم ریپ نزن نمیخونم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
خاک ۳عالم تو سر تو و خاندانت با این تربیت نداشتت بیشعور عوضی اشغال خدایااااا تو چرا اینجوری هستی😳😳 ...

تازه تو یه تاپیکش زده معلمه واقعا افسوس که همچین آدمایی معلم بچه ها هستن هزار تا بدآموزی دارن برای بچه ها

جای مغز ما که مغزه جای شما رو نمیدونم حقیقتا چه فکری میکنی؟ اگه قرار بود همه بر مبنای احساسات تصمیم ...

ولش کن با این دهن به دهن نشو بی تربیته اخر باعث میشه تعلیق شیم😑😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

کار پسره خیلی زشت بود 

ولی تو گذشت بکن ب اندازه کافی ادب شد 

نزار بمونه اونجا بعدا نمیتونه جای خوبی کار بکنه و ازدواج هم بکنه ایندش خراب میشه 

بیخیال در حد صحبت بوده کار بدتری نکرده خیلی شلوغش نکن 

2810