نشسته بودم تو پارک نزدیک خونمون پارک بزرگیه منم تنهایی پکورا و چای و قند و میوه و تخمه و بسکویت و کیک برده بودم چیدم تو سفره گفتم مگه خودم دل ندارم به شوهرمم گفته بودم بیاد قرار بود شاگردش که ساعت 7میاد اونم بیاد پیش من من ساعت 6رفتم نشستم سفره چیدم داشتم واسه خودم چای میریختم و میوه پوست میگرفتم یه پسر بیست ساله بیست دو ساله ایی اومد کفششو در اورد نشست پیشم گفتم اقا گمشو برو گفت خوبه که دیگه تنها نیستی یار داری منم نه گذاشتم نه برداشتم زنگ زدم صدو ده پسره خواست فرار کنه گوشیشو گرفتم گفتم وایسا صدو ده بیاد یعنی درجا گوشیشو از رو زمین برداشتم گفتم صدو ده بیاد صدو ده اومد گفتم من بابت مزاحمت شکایت دارم و دوتا پیرمردم شاهد بودن و امضا کردن پسره رو بازداشت کردن گفتن بیا پاسگاه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا باید حق پسر این باشه😳فقط یکم فکر کن متوجه میشی الان داخل خارج دوربین مخفی میرن مثل همیننی که اسی گفت دخترا خیلی مودب و مهربون استقبال میکنن ایران فقط پاچه میگیرن فک میکنن کی هستن خیلی واقعا بی عقلین🤦♀️🤦♀️
پس چجوری کفشاش درآورد نشست رو زیرانداز نمیتونست گوشیو بقاپه در بره
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
کار اسی درست نبوده که به پرونده سازی کشونده ولی حالشو جا اورده ترسوندتش احتمالا مزاحمت نشدن ببینی چه حال بدی داره
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
یعنی اون پسر فقط نشست و نگاه کرد و شما زنگ زدی ب پلیس و ده دقه فقط التماس میکرد بیخیال اون ی ربع نشس ...
لااااااایک
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بچه ها این روانی تاپیک دروغ میزنه برید تاپیکای قبلیا نگاه کنید همه گفتن تاپیکاش دروغ ان
جدی