2777
2789
عنوان

یه پسره مزاحمم شد شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 141 پست
چرا خدا شماهارو محو نمیکنه راحت شیم ازتون گناه داره ، بت قول میدم کارما بدی پس میگیری خیلی بد

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍انشاالله

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
خاک ۳عالم تو سر تو و خاندانت با این تربیت نداشتت بیشعور عوضی اشغال خدایااااا تو چرا اینجوری هستی😳😳 ...

حقش بوده 

چقدر بد و بی ادب حرف میزنی😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازبس همه ازش انتقاد کردن. حتی انتقاد پذیرم نیست. خدا آدما گرفتار اینجور آدما نکنه

بله واقعاهمه ی خانمهاقطعامزاحمت روتجربه کردن امازیاده روی واقعااشتباهه البته مشخص نیست راستودروغ این تاپیک 

حقش بوده چقدر بد و بی ادب حرف میزنی😑

چرا باید حق پسر این باشه😳فقط یکم فکر کن متوجه میشی الان داخل خارج دوربین مخفی میرن مثل همیننی که اسی گفت دخترا خیلی مودب و مهربون استقبال میکنن ایران فقط پاچه میگیرن فک میکنن کی هستن خیلی واقعا بی عقلین🤦‍♀️🤦‍♀️

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
2805
منم باشم گوشیم رو نمیذارم بمونه

آخه اون ده دیقه رو پسر همونجوری منتظر مونده بود؟ 

پس چجوری کفشاش درآورد نشست رو زیرانداز نمیتونست گوشیو بقاپه در بره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
حرفم کجاش بد بود؟ آینده ی پسر بچه رو نابود کرد علکی علکی ی اشتباهی کرد حالا

نفرینش نکن  اسی از حقش استفاده کرده اگه خانومی کنه میبخشه نخواد هم میتونه نبخشه

چیه😒😒نکنه با اسی موافقی من خیلی واقعا عصبانی شدم

یجور به فوش کشیدی انگار اسی رفته مزاحم شده!

کار اسی درست نبوده که به پرونده سازی کشونده ولی حالشو جا اورده ترسوندتش احتمالا مزاحمت نشدن ببینی چه حال بدی داره

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
یعنی اون پسر فقط نشست و نگاه کرد و شما زنگ زدی ب پلیس و ده دقه فقط التماس میکرد بیخیال اون ی ربع نشس ...

لااااااایک

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
چرا باید حق پسر این باشه😳فقط یکم فکر کن متوجه میشی الان داخل خارج دوربین مخفی میرن مثل همیننی که اس ...

والا بی عقل شمایی نمیدونم تاحالا مزاحمت نشدن یا خیلی اوپنی که با پسرا راحتی 

ولی مشخصه معنی نا امنی در مقابل یک مرد و متوجه نشدین  

اون پسر هم حقشه بیشتر از اینا سرش بیاد چیزی که مادرش یادش نداده قانون یادش میده 

بچه ها این روانی تاپیک دروغ میزنه برید تاپیکای قبلیا نگاه کنید همه گفتن تاپیکاش دروغ ان

جدی

2810