2777
2789
عنوان

یه پسره مزاحمم شد شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 141 پست
وسایلمو جمع کردم به شوهرم گفتم شوهرم گفت رضایت ندیا اگر رضایت بدی دفعه بعدم هرچی سرت اومد مقصر خودتی ...

کار خوبی کردی استارتر آفرین... اون پسری که تو دامن مادر تربیت نشه تو دامن جامعه تربیت خواهد شد....

اره منم باور نمیکنم برا مزاحمت کسیو بازداشت نمیکنن خدایی چقدر یه پسر میتونه بی عرضه باشه که تو گوشیش ...

چندسال پیش همسایه ما طرف تو کوچه با یکی دعواش شده بود در حد خون خونریزی پلیس اومد گفت شما اشنا همین رضایت بدین نذارین به کلانتری بکشه با حرف راضیشون کرد بعد یه بچه رو واسه حرف بی در و پیکر یکی بگیرن ببرن کلانتری پرونده سازیم بکنن !!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسال پیش همسایه ما طرف تو کوچه با یکی دعواش شده بود در حد خون خونریزی پلیس اومد گفت شما اشنا همین ...

منم باور نکردم فقط میخاد پربازدید بشه

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

اره منم باور نمیکنم برا مزاحمت کسیو بازداشت نمیکنن خدایی چقدر یه پسر میتونه بی عرضه باشه که تو گوشیش ...

عزیزم کلی میگم طبق قانون ۸۵۱ قانون اساسی مزاحمت در محل عمومی برای بانوان جرم محسوب میشه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2805

اسی چرا آفلاین شدی چرا جواب اینهمه ملت رو نمیدی ذهنشونو درگیر خودت کردی 

غیرازینه تاپیک دروغ میزنی و نی نی سایتیارو جون هم میندازی؟؟؟؟؟ 

خودتو درمان کن مردم نباید تقاص مشکل شمارو بدن سرکاری باشن با این تاپیکای مسخرت

کمی خلاقیت ب خرج بده گوشی پسر مردمو گرفتی و اونم فقد بهت التماس کرد حتی سعی نکرد  گوشی ازت بگیره 

عجبببببببببببببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

عزیزم کلی میگم طبق قانون ۸۵۱ قانون اساسی مزاحمت در محل عمومی برای بانوان جرم محسوب میشه

اره ابجی جرم هست ولی دیگه بازداشت و پرونده سازی نمیکنن 

خانمام روسری و شالشون درمیارن جرم هست مگه نیس؟ 

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند