2777
2789
عنوان

یه پسره مزاحمم شد شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 141 پست
تو هم از اونایی که مزاحمت میشن هر و کر راه میندازی میگی بیا بیشتر مزاحمم شو من دیگه با شما حرفی ندار ...

قشنگ بود😂 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اشتباه کردین پرونده سازی کردین برای استخدامش به مشکل میخوره وقتی پشیمون شده بود کوتاه میومدین ، الان ...

اسمش روشه این خانم عقده داشته این‌کارو کرده آینده ی اون بچه رو تباه کرده با این کارش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم از اونایی که مزاحمت میشن هر و کر راه میندازی میگی بیا بیشتر مزاحمم شو من دیگه با شما حرفی ندار ...

کار خودت رو به بقیه نصبت نده اتفاقا برعکس من فقط دلم به حال مادر اون‌پسر سوخت تو هم سنگدلی و از همه بوتر بیشعور

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
2805

ایشون احتمالا دچار بیماری هستن دلیلی بر دروغ گفتنشون نیس چون من از نزدیک دیدم همچنین افرادیو اسی بنظرم باید خودشو  سریع درمان کنه تا کار دست کسی نداده

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
اقا من نمیدونم چرا داستانت نمیتونم باور کنم تو اصا کدوم شهری زنگ بزنی صد و ده انقد پیگیر باشن دو‌طرف ...

اره منم باور نمیکنم برا مزاحمت کسیو بازداشت نمیکنن خدایی چقدر یه پسر میتونه بی عرضه باشه که تو گوشیشو بگیری

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

تاپیکای دیگشو بخونین سرکاریه این تاپیکش

اتفاقا چون خوندم همچین حرفیو زدم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2810