2777
2789
عنوان

یه پسره مزاحمم شد شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 141 پست
وسایلمو جمع کردم به شوهرم گفتم شوهرم گفت رضایت ندیا اگر رضایت بدی دفعه بعدم هرچی سرت اومد مقصر خودتی ...

اشتباه کردین پرونده سازی کردین برای استخدامش به مشکل میخوره وقتی پشیمون شده بود کوتاه میومدین ، الان عقده ای میشه ممکنه کارای بدتر بکنه ، کاش میبخشیدین چون مسئله خیلی بزرگی هم نبود

کاربر آقا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه 110 انقد زود میرسع

بعدشم اونجایی ک گوشی پسرو برداشتی و اونم فرار نکرد عجیب بود برام

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
2805

خودم درگیر یه مساله خیلی بدتر از اینم. اما در کل میگم  اینکه برخورد کردی کار خوبی بوده اما خیلی تند رفتی. خدا را چه دیدی شاید خدا هم به تو بچه ای داد که در قبال کسی اشتباهی کرد و یه آدم سخت قلبی مثل خودت و شوهرت طرفش بود اون موقع تو باید برای بخشش بچه ات به دست و پای اون بی افتی اون موقع یادت باشه بچه ات تقاص امروز تو را پس داد. دنیا عجیب گرده

چرا خدا شماهارو محو نمیکنه راحت شیم ازتون گناه داره ، بت قول میدم کارما بدی پس میگیری خیلی بد

😕چه طرز حرف زدنه  

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
وا چرا مثلاجوونه ی شوخیی کرده حالامگه چیکار کرده ک ب اینجا کشیدی

دیگه چکارمیخواسته بکنه .

هنوز تو مملکت ما خیلی ها حریم شخصی نمیفهمن یعنی چی . 

خوب کاری کرده استارتر . ولی به نظرم نباید زیاد ادامه بده و پرونده درست کنه واسه طرف تا همینجاش فکرکنم درس عبرت شده باشه واسه پسره

خدا جونم                                                           دمت گرم   
خاک ۳عالم تو سر تو و خاندانت با این تربیت نداشتت بیشعور عوضی اشغال خدایااااا تو چرا اینجوری هستی😳😳 ...

😐😐

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

نمیدونم تاپیکت راسته یا دروغ، اما اگه منم بودم همین کار رو میکردم خیلی غلط کرده مزاحم شده جدیدا هرکی هر غلطی میکنه ملت میگن شوخی کرده. باید بفهمه دیگه مزاحم خانمها نشه

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
2810