2777
2789
عنوان

اولین تیکه های جهیزیم و خریدم🥺🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 33786 بازدید | 926 پست
مبارکه گلم ب خوشی استفاده کنی من دوو دارم 5،6 ساله و راضیم ولی خب بستگی ب پول هم داره یخچال های الجی ...

اخه از هرکی میپرسم میگن الجی و بوش اینا احتمال فیک بودنش خیلی بالاست

و قطعاتش گیر نمیاد☹️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم ولی دوو مگه ایرانی نیس؟ چرا ایرانی وقتی برندهای خوب مثل ال جی و سامسونگ اصل هست

مسئله اینه اصلشون نیست عزیزم

ایرانی خوب و ترجیح میدم به خارجی که بهش شک دارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دقیقا فیک این دوتا فراوونه...

برای همین میگم ترجیحم ایرانیه 

اول اینکه خیلی مبارکتون  باشه 😍 انشالله به دلخوشی استفاده کنید 🥰🌺 بعد در مورد لوازم برقی بستگی داره چقدر اهل آشپزی باشید، بلندر  و گوشت کوب برقی به نظرم خییلی استفاده میشه ، من که خیلی استفاده میکنم گلم

یخچال و میخوام دوو بگیرمولی سرچ میکنم همونم یه عده نقد منفی دارن

عزیزم میتونی یخچال رو یه مارک بهتر بگیری اما از خرده ریزا صرف نظر کنی یا بعدا رفتی خونه خودتون کم کم بخری 

مثلا من چرخ گوشتم رو سالی یکبار استفاده میکنم همون ساندویچ ساز و یا اسنک سازم رو همینطور اب مرکبات گیری همینطور 

من بیشتر اسیاب و مخلوط کن. خرد کن. غذاساز. ایرفرایر اینا عصای دستمه. اب میوه گیری  سالی چندبار

نظرم اینه یخچال لباسشویی ظرفشوئی (اگر میخری) مارک خوب بخر. به پدر عزیزت بگو یکم سر کیسه رو واسه این سه قلم شل کنه 😂خیلییی به نفعته

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

به سلامتی و دل خوش استفاده کنی ❤

ممنونم عزیزم

برای همین میگم ترجیحم ایرانیه

اینارو فقط باید از شهرهای مرز نشین بگیری که بتونی اصلشو اونم از کسی که بهش اطمینان داشته باشی...

مبارکت باشه عزیزم خوشبخت و عاقبت به خیر بشی‌‌‌‌....

سرخ کن نینجا خوبه

مخلوط کن بوش

اتو دستی بوش دارم و راضیم 

پلوپز من طی 6سال 4بار استفاده کردم،برند تفال و فیلیپس خوبه

جارو برقی حتما اااا بوش بگیر

لباسشویی پاکشوما دارم راضیم ولی پول باشه برند های بهترم هس

اگر خیلی اهل ابمیوه نیستی بجای ابمیوه گیر غذاساز بوش بگیر 

هم شیکه هم با کیفیت هم اینکه چنتا کاربرد داره

چای ساز بیش دارم ولی خب اهل چایی نیستم زیاد استفاده نمیکنم ولی اگه اهل چایی هستی بنظرم فلر بخر

اسپرسو ساز دلونگی رو پیشنهاد میدم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مسئله اینه اصلشون نیست عزیزمایرانی خوب و ترجیح میدم به خارجی که بهش شک دارم

هرجور صلاحه اما اگه پولش برات مهم نیس نه عزیزم کی گفته که اصلش نیس اینا همش شایعس اگه تهرانی که امین حضور یه سر بزنی میبینی هست یا اینکه بری پیج تاچ کالا همه چی اصلش هست با ضمانت  

اخه از هرکی میپرسم میگن الجی و بوش اینا احتمال فیک بودنش خیلی بالاستو قطعاتش گیر نمیاد☹️

اره عزیزم ریسکه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
عزیزم میتونی یخچال رو یه مارک بهتر بگیری اما از خرده ریزا صرف نظر کنی یا بعدا رفتی خونه خودتون کم کم ...

مرسی از پیشنهادت عزیزم

همسرم میخرن وسایل بزرگو

مسئله فقط بعد مالیش نیست نمیخوام خارجی بگیرم چون مطمعن نیستم اصله یا نه

بین ایرانیام برند خوب نمیدونم چی بگیرم